Başkan moral depoladı

14 Mart 2014 19:13

Isparta Belediye Başkanı ve MHP Belediye Başkan Adayı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, MHP Milletvekili S. Nevzat Korkmaz, İl Başkanı İsa Yalçın, belediye meclis üyesi adayları esnaf ziyaretinde bulundu. Her gittikleri yerde gerek esnaf gerekse vatandaşlar tarafından sevgi ile karşılanan MHP ekibi, esnaflara iyi dileklerini iletirken, halkın istek ve taleplerini de aldı.

Esnaf ziyaretleri arasında Ramazan Akden tarafından işletilen Moral İstasyonu Çay Ocağı’na da uğrayan MHP’liler, gençler ve vatandaş tarafından büyük ilgi ile karşılandı. Bir süre çay ocağında oturan ve gençlerle sohbet eden Başkan Günaydın, Milletvekili Korkmaz ve İl Başkanı Yalçın ile meclis üyesi adaylarına işletme sahibi Ramazan Akden “Sayın başkanım hep aramızda bizlerden hiç ayrılmadı. Başkanımız 30 Mart’tan sonrada tekrar bizlerle olacak” derken ‘Ela Gözlüm’ isimli parçayı da seslendirdi.

Başkan Günaydın ardından yine o bölgede bulunan esnafları da ziyaret ederek hayırlı işler dileklerinde bulundu. Başkan Günaydın ve partililer ayrıca CHP İl eski Başkanlarından Yusuf Erdoğan’ı da ziyaret ederek bir süre sohbet etti.

 

Bu haber 582 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...