“Bakkal Amcanın sorunu biz çözeriz”

14 Mart 2014 19:12

Demokrat Parti Belediye Başkan Adayı Ömer Levent ve ekibi, Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Mehmet Ali Bapbacı’yı ziyaret ederek, esnafın sorunlarını dinlendi.  Levent, “Isparta’da bakkal amcalarımızın sorunlarını sadece Demokrat Parti çözebilir” dedi.

30 Mart yerel seçim ziyaretlerine devam eden Demokrat Parti Belediye Başkan Adayı Ömer Levent ve Meclis Üyesi adayları, bakkal esnafının sorunlarını dinlemek için Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Mehmet Ali Bapbacı’yı ziyaret etti. Ziyarette bakkal esnafının Isparta’da önemli sorunları olduğunu dile getiren Ömer Levent, AVM’lerin şehir dışında konuşlanması gerektiğini söyledi. Özellikle büyük firmaların mahalle aralarına kadar yayıldığına dikkat çeken Levent, göreve gelmeleri halinde gerekli önemleri alacakları sözünü verdi. 

DP MERKEZ SAĞ KİTLE PARTİSİDİR

Oda Başkanı Mehmet Ali Bapbacı ise, bakkal esnafının halka ucuz mal satışı yapabilmesi için çaba sarf ettiklerini belirterek,  “Oda olarak bizleri düşünen ve destekleyen siyasetçilerimize teşekkür ediyoruz. Isparta’nın değil Türkiye’nin Demokrat Parti’ye ihtiyacı var. Çünkü Demokrat Parti, siyasi partiden öte fikir partisidir. Türkiye’de merkez sağ kitle partisi sadece Demokrat Parti’dir.  O nedenle halk sizi kucaklayacaktır” dedi.

 

Bu haber 670 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...