Isparta Kız Meslek Lisesi ekibi birinci oldu

14 Mart 2014 19:05

Isparta Kız Teknik ve Meslek Lisesi Halk Oyunları ekipleri; kulüpler arası müsabakada birinci, okullar arası müsabakada ise ikincilik ödülü aldı.

Türkiye Halk Oyunları Federasyonu tarafından ülke çapında tertiplenen yarışmaların Isparta il yarışmaları Isparta Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü organizesinde 6 Mart Kapalı Spor Salonunda 6-7 Mart 2014 tarihlerinde yapıldı. 

Isparta Kız Teknik ve Meslek Lisesi Kulübü olarak faaliyet gösteren spor kulübü il yarışmasında birincilik ödülünü almaya hak kazandı. Nisan ayı içinde Uşak İlinde yapılacak bölge yarışmalarında ilimizi kulüpler bazında Isparta Kız Teknik ve Meslek Lisesi temsil etme hakkı kazandı.

Okullar arası Halk Oyunları il yarışması ise 7 Mart tarihinde yapıldı. Bu yarışmalarda Isparta Kız Teknik ve Meslek Lisesi Halk Oyunları ekibi ikincilik ödülü aldı.

Halk Oyunları ekibinde yer alan öğrenciler; Büşra Sarpdağ, Kader Kahraman, Fatma Okyay, Emine Erkek, Sıla Demiröz, Hacer Sabuncu, Şerife Nur Yükcü, Fatime Cansel, Hülya Eda Yılmaz, Merve Dönmez olarak sıralandı.

Okul Müdürü Özlem Yıldırım Cımık, “ekip çalıştırıcısı Mehmet Bozkurt ve emeği geçen tüm personelimize teşekkür eder, dereceye giren öğrencilerimizi kutlarım” dedi.

Ayrıca; Isparta Kız Teknik ve Meslek Lisesi Grafik ve Fotoğrafçılık alanı ile Cumra Fotoğrafçılık-Otel Serkan işbirliği ile “Gençlerin Gözünden ‘’Isparta Esnafı’’ konulu fotoğraf yarışması” düzenlendi.

 

 

 

Bu haber 1141 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...