Denetimleriyle ünlü Bakan ilimize geliyor

11 Mart 2014 18:40

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu Şehir Hastanesi’nin temel atma törenine katılmak üzere Isparta’ya geliyor. Denetimlerini habersizce yapan Müezzinoğlu’nun Çarşamba günü düzenlenecek olan programdan bir gün önce yani bugün ilimize gelmesi bekleniyor.

Isparta’daki hastaneler Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’nun Isparta’ya gelişiyle kırmızı alarm verdi. Edinilen bilgiye göre Çarşamba günü Şehir Hastanesi’nin temel atma törenine katılacak olan Müezzinoğlu’nun bir gün önce yani bugün akşam saatlerinde Isparta’ya gelmesi bekleniyor.

GELENEĞİNİ SÜRDÜRECEK Mİ?

Sağlık Bakanı Müezzinoğlu, illere habersizce giderek hastanelere tek başına normal vatandaş gibi gidip denetlemesiyle tanınıyor. Daha önceki ziyaretlerinde aynı yöntemi izleyen Müezzinoğlu’nun Isparta’da da aynısını yapması bekleniyor. Hal böyle olunca ilimizdeki hastanelerin alarm verildiği ileri sürülüyor.

SABAH NAMAZI SONRASI HASTANELERE ÇIKIYOR

Öte yandan Müezzinoğlu’nun genelde ziyaret edeceği ile bir gün önceden habersizce gittiği ve akşam konakladıktan sonra sabah namazını kılıp akabinde hastaneleri dolaştığı biliniyor.

ÇARŞAMBA GÜNÜ 10.30’DA TEMEL ATILACAK

Diğer taraftan Şehir Hastanesi temelinin Çarşamba günü saat 10.30’da atılacağı öğrenildi.  Müezzinoğlu’nun temel atma törenin ardından çeşitli temaslarda bulunacağı ve ardından ilimizden ayrılacağı bildirildi.

ARDINDAN AGÂH KAFKAS GELİYOR

Bu arada Müezzinoğlu’ndan sonra yardımcısı Agâh Kafkas’ın Perşembe günü Isparta’ya gelerek Yalvaç ve Şarkîkaraağaç Devlet Hastanelerinin açılışını gerçekleştireceği bildirildi.

 

 

Bu haber 700 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...