Günaydın Dere Mahallesi halkı ile buluştu

11 Mart 2014 18:35

Isparta Belediye Başkanı ve Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Belediye Başkan Adayı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, mahallelerde halka buluşmaya devam ediyor. Günaydın son olarak Dere Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi. Türkiye’de altyapının değinin bilinmediğini savunan Günaydın, altyapının ülkemizde seçim yatırımı olarak görülmediğini söyleyerek çoğu belediye başkanlarının altyapı yapmaktan kaçındığını kaydetti.

Türkiye’de belediyelerin altyapı yerine, üstyapıya önem verdiğini kaydeden Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Isparta’nın hemen her konuda olduğu gibi altyapıda da Türkiye birincisi olduğunu iletti.

Temizlik açısından da Isparta’nın çok iyi bir konumda bulunduğuna işaret eden Günadyın, Çöp Deponi Alanı’nda da ödül aldıklarını belirtti. Salonda bulunan vatandaşlara oy kullanırken, belediye başkanlığı ve meclis üyesinde ayrım yapmamalarını isteyen Günaydın, halkın hizmetinin hızlanması için belediye başkanlığı ile meclis üyeliklerinde MHP’ye oy vermeleri çağrısında bulundu.

Bir önceki belediye yönetimi döneminde Isparta’ya verilen zararlardan da bahseden Belediye Başkanı ve MHP Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Günaydın, “Isparta’nın hizmetine ket vurmak için ellerinden geleni yapıyorlar. Isparta’mıza, Ispartalıdan başkası yardımcı olamaz. Bu memleketin ekmeğini suyunu içenler bu memlekete vefa borçlarını ödemelidir” dedi.

Yeni fabrikalar kurduklarını hatırlatan Günaydın ayrıca Isparta’nın bilim şehri haline geleceğini söylerken, eğitim alanında yaptıkları çalışmalardan bahsetti. Günaydın, kurumlara çok sayıda arsa tahsisi yaptıklarını hatırlatarak,  “Biz devletimize bağ verdik, onlar bize cingil vermediler. Onlar bizi hasım, biz ise onları hısım olarak görüyoruz” diyerek, belediyeye getirilen haciz işlemleriyle ilgili bilgiler aktardı.

 

 

Bu haber 998 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...