Günaydın, Otogar esnafına çalışmalarını anlattı

11 Mart 2014 18:29

30 Mart 2014 Pazar günü yapılacak olan mahalli seçimlere 20 gün kala siyasi atmosfer iyice ısınmaya başladı. Başkan ve meclis üyesi adayları seçmenlere yapacakları proje ve çalışmaları anlatmaya devam ediyor. Bu arada her fırsatta seçmenlerle birebir görüşerek siyasetin nabzını tutmaya çalışıyorlar. Belediye Başkanı ve MHP Belediye Başkan Adayı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’da belediye hizmetlerini aksatmadan siyasi çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Belediye Başkanı Günaydın’ın bu ziyaretine MHP İl Başkanı İsa Yalçın, Milletvekili Nevzat Korkmaz, MHP Meclis Üyesi adayları ve yönetim kurulu üyeleri de eşlik etti.

Bir taraftan halka hizmet için belediye çalışmalarını yürütürken vakit buldukça da esnaf ve vatandaşları ziyaret etmeyi ihmal etmiyor. Özellikle hafta içi yoğun çalışmaları nedeni ile hafta sonlarını dolu dolu geçiren Günaydın vatandaştan bir daha yetki almak için azami gayret gösteriyor.

İşte bu çalışmalarının Pazar günkü durağı otogar esnafı oldu. Günaydın otogar esnafını tek tek ziyaret ederek onlara çalışmalarını anlattı. Ayrıca Günaydın esnafın sorunlarını da dinlemeyi ihmal etmedi. Esnaf otobüslerin otogar’dan 108. Caddeye çıkış kavşağında sorun yaşadıklarını burada bir sinyalizasyona ihtiyaç olduğunu belirttiler. Sorunu değerlendireceğini belirten Günaydın Zabıta Müdürlüğüne bu hususta talimat vererek yapılması gereken en uygun hizmetin yerine getirilmesini söyledi.

Günaydın’ın ziyaretinde ayrıca bir de sürpriz vardı. Otogar esnafından bir vatandaş Günaydın’ın yanına gelerek %60 oyla Belediye Başkanı olmanı istiyoruz” dedi.

 

Bu haber 570 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...