Çakmakçı saha çalışmalarını sürdürüyor

7 Mart 2014 18:32

CHP Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Lütfü Çakmakçı yerel seçim çalışmaları kapsamında geçtiğimiz gün akşamüzeri önce IGSİAD’ı ziyaret etti. Ardından da Emre ve Gülcü Mahallelerindeki kahvelerde vatandaşlarla bir araya geldi. 

CHP Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Lütfü Çakmakçı geçtiğimiz gün IGSİAD’ı iziyaret ederek dernek başkanı Alper Bayhan’dan yapılan çalışmalarla ilgili bilgi aldı. Prof. Dr. Çakmakçı IGSİAD yöneticilerine projelerini anlatarak ileriki zamanlarda birlikte çalışacağı demokratik kitle örgütleri arasında işadamları derneklerinin önemli bir yere sahip olduğunu söyledi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Lütfü Çakmakçı akşam ise Emre ve Gülcü Mahallelerindeki kahvelerde vatandaşlarla bir araya geldi. 

CHP Belediye Başkan adayı Lütfü Çakmakçı, seçim çalışmaları kapsamında Emre ve Gülcü mahallelerindeki kahvelerde vatandaşlarla buluştu. Her gittiği yerde projelerinden önce vatandaşların sorunlarını ve taleplerini dinleyen Çakmakçı, bu davranışıyla takdir topluyor. Her yapılacak çalışmada birliktelik oluşturacaklarını ifade eden Çakmakçı, mahalle temsilcileri ile de sorunların çözümü konusunda daha hızlı hareket edebileceklerini söyledi.

 

Bu haber 680 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...