“Anlaşma sağlanacağına inanıyoruz”

7 Mart 2014 18:29

Belediye-İş Sendikası Isparta Şube Başkanı Cemal Kurt, ISBAŞ ve BELMAŞ Şirketlerinde çalışan sendika üyelerinin iş sözleşmesi ile ilgili Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın ile görüştüklerini belirterek, daha önce de olduğu gibi bu yıl da hoşgörü ve anlayış içinde anlaşmanın gerçekleşeceğine inandıklarını ifade etti.

Sendika Başkanı Cemal Kurt’un açıklaması şöyle: “Isparta Belediyesine bağlı ISBAŞ ve BELMAŞ Şirketlerinde çalışmakta olan üyelerimiz için toplu iş sözleşmesi görüşmelerine Belediye Başkanımız Sayın Yusuf Ziya Günaydın ve Şirket Genel Müdürü Salih Serçe’nin katılımıyla 26.02.2014 tarihinde başlanmıştır.

İlk oturum karşılıklı fikir alışverişi şeklinde geçmiştir.

Kamuoyunun da bildiği gibi daha önce Isparta Belediyemize bağlı ISTEM Şirketiyle toplu iş sözleşmemiz belediye başkanımız Sayın Yusuf Ziya Günaydın ve Şirket Genel Müdürü Metin ÖCAL ile yapılarak anlaşma sağlanmıştır.

Toplu İş Sözleşmesi görüşmelerine başlamadan önce belediye başkanımız Sayın Yusuf Ziya Günaydın Şirket işçilerini çağırıp kendiliğinden artışlar yapmıştır. Şimdi de hoşgörü ve anlayış içinde ISBAŞ ve BELMAŞ Şirketlerinde anlaşma sağlanacağına inanıyor, başkanımıza güveniyoruz”.

 

Bu haber 993 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...