‘’Bırakın muhalefetin Başkan adayı Genel Başkanları bile Çivi çakamaz’’

2 Mart 2014 19:01

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Isparta’nın yerel yönetimde 5 yılını kaybettiğini belirterek, “Bırakın buradaki muhalefetin belediye başkan adayını onların genel başkanlarının bile Isparta’ya çivi çakma şansı yoktur. Isparta’ya ancak biz hizmet ederiz” dedi.

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, partisinin seçim irtibat merkezinin açılışını yaptı. Şu ana kadar hükümetin Isparta 4.2 milyar lira yatırım yaptığını belirten Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, “Bu yapılanlar bizden önceki 50 yılda yapılan yatırımlardan daha fazla. Her alanda yatırım yapılıyor. 34 tesisin temel atma ve açılışını yaptık. Bu kadar büyük yatırımlar Isparta’ya yapılıyor. Ispartamızın her şeyin en iyisine layık. Değerli adayımız Nuri Uzaktaş kardeşimizin içme suyu projesi var. Isparta Belediyesi şu ana kadar yapamadı. Eğirdir Gölü’nden su basılıyordu çok büyük enerji masrafları vardı. Darıderesi’ni yaptık ama ikinci bir baraj yaparak Isparta’nın suyunu memba suyu olarak vereceğiz. Güzel bir proje düşündü kendisine teşekkür ediyoruz. Ayrıca kendisi ileri düzeyde arıtma tesisi inşa edeceğini söyledi. İşte başkan dediğin böyle olur. Bir de Gölcük’ü europark yapmak için proje hazırlamış. Tabiat turizmi ve kış turizmi için büyük bir master planı hazırlamış kendisiyle gurur duydum. Isparta’ya böyle bir başkan yakışır. Isparta 5 yıl kaybetti. Eğer bizim yaptıklarımız olmasa, dereler ıslah edilmese Isparta’yı sel götürürdü. Ağaç dikmekle bu işler olmuyor. Köklü altyapı yatırımları yapmak gerekiyor” diye konuştu. 

30 MART MİLAT OLACAK

30 Mart seçimleri her zamankinden daha önemli olduğunu belirten Bakan Eroğlu, ‘‘30 Mart bir milat olacak. Çünkü Türkiye’nin yükselişini hazmedemeyenler var. Bunlara karşı millet için 30 Mart güzel bir yanıt olacak. Isparta’da sandıkları patlatırcasına AK Parti oyları çıksın. Milliyetçilik milleti sevmekle oluyor. Merkez Bankası’nın kasasını boşaltmakla, IMF’den borç almak için el pençe durmakla olmuyor. Faiz lobisinin önünü kesmektir. Muhalefetin hayal edemeyeceği yatırımları yapmaktır milliyetçilik. Önümüzdeki 5 yıl Nuri Beyle kaybolan yıllar da telafi edecek şekilde kendisi üç kat çalışacak. Ben de Isparta’nın hizmetkarı olmaya devam edeceğim.  Bu seçim koordinasyon merkezinin hayırlı olmasını diliyorum. Güzel hizmetler için bu açılış buna vesile olsun. Ispartamıza çok güzel hizmetler yapacağız. Bir uçak düşünün bir kanadı belediye ise diğer kanadı merkezi yönetimdir. Şimdiye kadar kanadın biri kırıktı ikinci kanat takmak suretiyle Isparta’yı uçuracağız. Bırakın buradaki muhalefetin belediye başkan adayını onların genel başkanlarının bile Isparta’ya çivi çakma şansı yoktur. Isparta’ya ancak biz hizmet ederiz. Çünkü biz milletin bağrından çıktık. Millete hizmet için gece gündüz çalışıyoruz. Isparta’yı çiçek gibi yapacağız” dedi.   

ISPARTA’NIN BAKANI GÖRÜYORUZ

AK Parti İl Başkanı Osman Zabun da, Bakan Eroğlu’nu Isparta’nın bakanı olarak gördüklerini söyledi. Zabun, “Bütün kamuoyumuzun önünde milyonlara varan yatırımların temelini attık, açılışını yaptık. 600 milyonun üzerinde iktidarımız boyunca sayın bakanımızın öncülüğünde liderliğinde Ispartamıza hizmetler kazandırdık. İnşallah bunları çok hızlı bir şekilde daha da artırmak suretiyle Ispartamızın her tarafını sayın bakanımızın icra alanıyla ilgili donatmayla devam edeceğiz. Sayın bakanımız bütün Türkiye'de gerçekleştirdiği bir husus var bütün hizmetlerini saat, tarih gün vermek suretiyle belirlemenin öncülüğünü yapmış bir bakanımız. Bugün de sizlerin de şahit olduğu üzere temeli atılan projeleri saat, gün ve tarihini bir miktar da müteahhitler de öne çekmek suretiyle taahhütname imzalattı. Bunu da bütün kamuoyuyla paylaştı. Bakanımıza Isparta'ya verdiği destekten dolayı gönülden teşekkür ediyorum. Bizim iktidarımız böyle bir iktidar. İktidarlığımız hizmet iktidarı. Biz her defasında söylüyoruz; insanı yaşat ki devlet yaşasın. Bizim önceliğimiz insan. İnsanımızın gülmesi, mutlu olması, daha müreffeh ekonomi kalkınmayı tamamlamış lider bir ülkenin bireyleri olarak mutlu ve huzurlu yaşaması. Sayın bakanlarımızın ve başbakanımızın öncülüğünde sayın bakanlarımızın vermiş olduğu hizmetlerle bugüne kadar getirmiş olduğumuz ülkemizi daha ileriye dünya lideri bir ülke olması yolunda hızlı adımlarla ilerlemeye devam edeceğiz” dedi.

DARIDERESİ GÖLETİ ETRAFINDA FİDAN DİKİMİ TÖRENİNE KATILDI

Konuşmaların ardından AK Parti seçim irtibat merkezinin açılışı öncesi dua edildi. Bakan Eroğlu, açılış kurdelesini kestikten sonra bir süre partililerle sohbet etti. Bakan Eroğlu, buradan Isparta’nın içme suyu kaynağı Darıderesi Göleti etrafında fidan dikim törenine katıldı.

 

Bu haber 803 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...