Eğirdir Belediyesi’nin kiraları ve diğer tarifeleri artırmaması halkı sevindirdi

25 Şubat 2014 17:48

Eğirdir Belediyesi’nin 2013 yılında uyguladığı kira ve diğer tarifelerin 2014 yılında da aynen devam ettiğini fark edenler ile su fiyatlarının tonunun 1 Mart 2014 ‘ten itibaren 2 liradan 1 liraya düştüğünü öğrenenler Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral’e ve meclis üyelerine teşekkür ediyorlar.

Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, vazifeye ilk başladıklarında su fiyatlarının çok yüksek olduğunu ve hemen yarıdan aşağı çektiklerini, şimdi yeni bir düşüşle 2 TL’den 1 TL uygulamasına Mart ayında geçileceğini, İskân ruhsatlarında otopark ücretlerinin önceki dönemde 5 yıl önce daire başı 3500 lira olduğunu ve bunu da 1200 Lira’ya düşürdüklerini, esnaf dükkân açarken İşyeri Açılış Ruhsatı verilirken önceki dönemde m2 başına 8,5 Lira alınıyorken şimdi m2 başına sadece 1 Lira alındığını belirterek halkın yanında, esnafın yanında kimin olduğunun anlaşılması gerektiğini ifade etti.

Belediye’nin kaynaklarının, halkın faydasına olacak işlerde kullanıldığını açıklayan Başkan Özmeral, çalışmalardan ve alınan kararlar ile uygulanan fiyat tarifelerinden dolayı teşekküre gelenlere, “Biz sizler için bu vazifede bulunuyoruz. Gördüğünüz gibi çalışmalarımızı var gücümüzle devam ettiriyoruz. Hiçbir zaman hesap peşinde olmadık. Tezgâh kurmadık. Halkın kafasını yanlış açıklamalarla, kirli bilgilerle karıştırmaya çalışanlara, hâlâ bizimle uğraşmaya çalışanlara karşı Allah’a şükürler olsun hem cesaretimiz var, hem de gücümüz var. İkbâl için, menfaat için tezgâh kuranları, halkın gönüllerini karartıp kirletenleri sessiz çoğunluk biliyor” dedi.

 

 

 

Bu haber 688 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...