CHP 55 bin oya hedeflendi

21 Şubat 2014 18:40

CHP İl Başkanı Vedat Şenol, 55 bin oy alacakları iddiasını sürdürerek “Çünkü bizim adayımız sadece bir siyasi partinin adayı değil tüm Isparta’nın adayı” dedi.

CHP İl Başkanı Vedat Şenol, son zamanlarda tarafsız anketlere bakıldığında CHP’nin yükselişinin görüldüğünü ileri sürdü. Seçimlerin favori partisinin CHP olduğunu kaydeden Şenol, “Bu seçim CHP ile diğer partiler arasında geçecektir. 55 bin oy alma konusundaki iddiamız devam ediyor. Çünkü bizim adayımız bir siyasi partinin değil, tüm Isparta’nın adayı” diye konuştu  

POZİTİF AYRIMCILIK YAPTIK

Öte yandan partisinin listesi üzerine değerlendirme yapan Şenol, “AKP ve MHP’nin listesi belirlenirken nasıl bir çalışma izlendi bilemeyiz ama biz meclis üyelerimizi belirlerken çok titiz bir çalışma yürüttük. Detaylara inerek, adayımıza katkı sağlayacak isimlere dikkat ettik. Ekip çalışmasına yatkın olmalarına, başka partilerle görüşme yapmamış olmalarına azami dikkat gösterdik. Seçilebilir bölgede 8 bayan bir de engelli arkadaşımıza yer verdik. Pozitif ayrımcılık yaptık. Nüfusun yarısını oluşturan kadınların şehrin yönetiminde olmasını önemsiyoruz. Bununda bir göstergesi olarak kontenjanımızda yüzde 33 kotasını da aşarak çok sayıda kadın aday gösterdik” açıklamasında bulundu.

 

 

 

Bu haber 691 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...