Çırak olarak girdiği işyerinin patronu oldu

25 Eylül 2012 19:05

Isparta’nın önemli yiyecek merkezlerinden olan Kebap 49’a yıllar önce çırak olarak giren Bekir Sözer yıllar sonra çalıştığı lokantayı satın alarak patronu oldu.

Ticarette genelde iflas gibi kötü haberlerin yanı sıra, başarılı olan çalışma ve projelere de rastlamak mümkün. Bunlardan birisi de Kebap 49 ismiyle Isparta’da nam salan Lokanta’nın şimdiki işletmecisi Bekir Sözer.

ÇOCUKLUĞUNDAN BERİ AYNI İŞYERİNDE ÇALIŞIYOR

Söz konusu lokantaya yıllar önce daha çocuk yaşta iken çırak olarak girdiğini ve lokantanın her biriminde görev yaparak bugünlere geldiğini ifade eden  Kebap 49 İşletmecisi Bekir Sözen; “Yaklaşık 41 yıldan beri Ispartalılara nefis şiş ve pide çeşitleri sunan ve yaklaşık 2 ay önce kapanan lokantamızı tekrar açmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

SÖZER; “YILLARDIR ÇALIŞTIĞIM

LOKANTANIN İŞLETMECİLİĞİNİ ALDIM”

Bilindiği gibi bu lokanta Salih ve Sami Büyükkahraman kardeşler tarafından işletiliyordu. Önce Matbaalar Caddesi ardından da eski Esnaf Kefalet Kooperatifi binası karşısında hizmet veren Kebap 49, 2000’li yılların başında kendi binasına taşınarak şuandaki bulunduğu yerde hizmet vermeye başladı. 

Lokantamızın önceki işletmecisi Salih Büyükkahraman’ın Antalya’ya gitmesi ve kardeşi Sami Büyükkahraman’ın da Ayazma Mesireliğinde Park Suare Restoran’ı açmasından dolayı kapatılan lokantanın işletmeciliğini yıllardır ben aldım.

“BÜYÜK GURUR VE ONUR VESİLESİ”

Zira, çırak olarak girip hemen hemen her kademesinde çalıştığım bu lokantayı işletmeci olarak da çalıştırmak benim için büyük bir gurur ve onur vesilesidir. Yıllarda Isparta’nın damak zervine hitap edep lokantamız eski yıllardaki kalitesi ve hizmet anlayışı ile çalışmalarına devam etmektedir” dedi.

 

Bu haber 896 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...