MHP’de Belediye Meclis listesi tamam gibi

19 Şubat 2014 15:01

Yerel seçimlerde Belediye Meclis ve İl Genel Meclis üyeliği kesin aday listesi dün itibariyle YSK’ya sunuldu. Partilerin çoğu hazırlıklarını günler önce tamamlarken MHP ise son güne kadar bekledi. MHP’nin açıklanmayan ancak siyasi kulislere sızan listesinde ilginç isimler bulunuyor.

Yerel seçimlerde tekrar halktan yetki isteyen Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Belediye Meclis üyeliği aday listesini tamamladı. İl Başkanı İsa Yalçın ile birlikte günlerdir isimler üzerinde çalışan Günaydın’ın oldukça titiz davrandığı ifade edildi.

2 GÜNDÜR EVDEN ÇIKMIYOR

Öte yandan Günaydın’a yakın kaynaklar listenin hazırlanmasında Başkan Günaydın’ın 2 gündür evinden çıkmadığı ve listeyi hazırlamak için çalıştığı ileri sürüldü.

İŞTE SİYASİ KULİSLERE SIZAN O İSİMLERDEN BAZILARI

Orhan Eren, Nail Bayram, Oğuzhan Göker, Halil İbrahim Can, Osman Gülay, Muammer Kara, Süleyman Gülboy, Ali Sancaktaroğlu, Halil Elitok, Muhittin Gül, Murat Dolmacı, İbrahim Güler, Metin Kaya ve Hasan Hilal.

YSK ONAYLADIKTAN SONRA AÇIKLANACAK

Diğer taraftan MHP İl Başkanı İsa Yalçın, daha önce gazetemize yaptığı açıklamada meclis listelerinin Yüksek Seçim Kurulu tarafından onaylanmasının ardından resmi açıklama yapacaklarını bildirmişti. YSK ise 20 Şubat’ta listeleri onaylayacak.

 

 

Bu haber 798 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...