Yalvaç’ta Yeni Hamam Kompleksi Hizmete Açılıyor

17 Şubat 2014 15:04

Yalvaç Belediyesi tarafından çarşı merkezinde inşa edilen ve çok katlı otopark binası zemin katında yer alan hamam ve spor salonu inşası tamamlanmak üzere. Kısa sürede hizmete açılması planlanan hamam, açıldıktan sonra da tanıtım amacıyla bir ay süreyle halka ücretsiz hizmet verecek.

İnşaatı tamamlanmak üzere olan çok katlı otopark binası bir kompleks şeklinde planlandı. Zemin katında hamam ve fithes center, cadde seviyesinde alışveriş merkezi niteliğindeki dükkanların olduğu bölüm, onun üzerindeki dört kat otopark ve en üst katta ise toplantı ve düğün salonundan oluşuyor.Çarşı merkezinde, Hastane Caddesi üzerinde bulunan Katlı otopark binası zemin katında inşa edilen yeni hamamın,800 m2kadınlara,800 m2de erkeklere olmak üzere iki ayrı bölümden oluşuyor. İçi gri damarlı mermerle kaplanan hamamda alttan ısıtma sistemi, göbek taşı, kurnalar, soyunma bölümleri, dolapları ve havuzuyla halka kaliteli hizmet verilmesi amaçlanıyor. Son düzenlemeleri yapılan hamam

da ayrıca hem kadınlar tarafına hem de erkekler tarafına spor aletleri monte edilecek, böylece hem fitnes center gibi hem de hamam gibi işlev görecek.

Yeni hamamın mükemmel bir tesis olduğunu belirten Başkan Tekin Bayram, bu tesisinde işletmesini ihale ile özel sektöre vereceklerini söyledi. Bayram ayrıca Hamamın ihaleye çıkarılmadan önce, Ocak ayı Belediye Meclisinde aldıkları karar gereğince halka tanıtması için bir ay süreyle ücretsiz hizmet vereceğini belirtti.

Bu haber 3508 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...