“Kadromuz hazır, ekip ruhu ile çalışıyoruz”

15 Şubat 2014 13:18

CHP İl Başkanı Vedat Şenol 30 Martta yapılacak yerel seçimler için belediye Meclisi ve İl Genel Meclisi listelerini oluşturduklarını söyleyerek “listemiz ekip ruhu ile çalışacak isimlerden oluşuyor. Biz AKP’yi çorba bir liste hazırladıkları yönünde eleştirirken ekip ruhu ile çalışamayacak isimlerin bir araya getirilmesinin hizmet üretemeyeceğini söylemiştik. Bu nedenle iyi bir ekip kurduk” dedi.

30 Mart Mahalli İdareler seçimleri yaklaşırken partilerin belediye ve İl Genel Meclis Listeleri de netleşmeye başladı. Belediye Meclisi ve İl Genel Meclis listelerini açıklayan CHP İl Başkanı Vedat Şenol “biz ekip ruhu ile hizmet üretmek için çalışabilecek isimleri bir araya getirerek bir liste oluşturduk. Oluşturduğumuz liste toplumu tüm yönleri ile kucaklayacak isimlerden oluşuyor. Bu liste bir bütün halinde Isparta için hizmet edecek şekilde kurulmuştur” diye konuştu.

ÇORBA ELEŞTİRİSİNE DEVAM

Ak Parti’nin belediye meclisi listesini eleştiren CHP İl Başkanı Vedat Şenol “AKP’nin çorba bir liste oluşturduğunu söylediğimizde AKP İl Başkanı Osman Zabun espri ile yaklaşarak, çorba sağlığa yararlıdır, şeklinde cevap verdi. Ama maalesef bu gibi durumlarda çorba liste oluşturmak iyi değildir. Nitekim bunun gibi çorba listelerin hizmet üretemeyeceğini var olan Belediye meclisinden görüyoruz. Mutlaka ekip halinde çalışabilecek isimleri bir araya getiren listeler oluşturmalıdır. Bizde bunu baz alarak hareket ettik” dedi.

CHP İl Başkanı Vedat Şenol Belediye Meclisi ve İl Genel Meclis adayı olarak şu isimleri açıkladı.

BELEDİYE MECLİSİ ADAYLARI:

  1. Fevzi Gönüllü
  2. Sabriye Aydın
  3. Ummahan Danacı
  4. Şenel Tanrıkulu
  5. Necmettin Akşahin
  6. Mustafa Ünlü
  7. Ali Fuat Çetinkaya
  8. Ünsal Çankaya
  9. Sevgi Kürkçü
  10. Turan Silleli
  11. Leyla Havva Güzelcan
  12. Muharrem Sağlamer
  13. Handan Baygın
  14. Ahmet Demirel
  15. Vedat Özbalcı
  16. Ali Çoban
  17. Nurettin Ünsal
  18. Nuran Çözeri
  19. Sadık Göde
  20. Ferhan Kantay
  21. Hacer Özen
  22. Hükmü Demirci
  23. Meral Özcanoğlu
  24. Hüsniye Demirkan
  25. Selman Aşık
  26. Mustafa Başyiğit
  27. İsmail Barbar
  28. Mustafa Yılmaz
  29. Ahmet Seçme
  30. Bekir Akkulak

 

KONTENJAN

  1. Ahmet Tevfik Köse
  2. Erdal Aytuluner
  3. Semiramis Karataş

 

İL GENEL MECLİS ADAYLARI

  1. Mustafa Yıldız
  2. Hakkı Kutluay
  3. Ali Hürkıvılcım
  4. Tülin Kamacı
  5. Gülsüm Zengin
  6. İsmail Kuzu

 

İLÇELERDE DE İDDİALIYIZ

İl Merkezinin yanı sıra ilçelerde de seçim çalışmalarını hızla sürdürdüklerine dikkat çeken CHP İl Başkanı Vedat Şenol “bilindiği Isparta il merkezinde biri seçim koordinasyon merkezi olmak üzere iki adet seçim bürosu açmıştık. Bunun yanı sıra ilçelerimizden Atabey, Gelendost, Şarkikaraağaç, Çiçekpınar ve Uluborlu’da da seçim bürolarımız açılmış ve adaylarımız sahaya inmişti. Şimdide bu hafta sonu Eğirdir merkez, Çayköy, Gümüşgün ve Senir’de seçim bürolarımızı açacağız. CHP sadece il merkezinde değil ilçelerde de 30 mart yerel seçimleri için iddialı adaylar belirleyerek yola çıkmıştır. Bundan sonrada 30 marta kadar bu iddiasını sürdürecek ve yerel seçimlerden başarı ile çıkacaktır” diye konuştu. 

Bu haber 869 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...