Öğrenci ve velilerden Başkan Özmeral’e teşekkür ziyareti

25 Eylül 2012 18:51

Pınarpazarı Mahallesi’nde Atatürk İlköğretim Okulu ve Tomurcuk Anaokulu’na gidiş gelişlerde tehlike arzeden yol üzerinde Eğirdir Belediye tehlikeleri azaltacak çalışmalar yaparak okul idareci, öğretmen ve öğrencilerin takdirini topladı.

Eğirdir Pınarpazarı tarafından Tepeli Köyü’ne de giden tehlikeli yolda önce okullara yakın olan kısımda genişletme yapıldı. Yol kenarında bulunan sulama kanallarının çevresine korkuluk ve üzerinden geçiş köprüsü yapıldı. Ayrıca, daha emniyetli yürüyebilmek için ilk defa okul civarında kaldırımla tanışan öğrenciler, sevinçlerini gizleyemediler.

Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral’in bizzat ilgilendiği yol, kaldırım, korkuluk ve köprü için Atatürk İlköğretim Okulu Müdürü Adnan Yalçın, veliler, öğrenciler Belediye’nin yaptığı hizmetlerden memnun kaldıklarını belirterek Başkan Özmeral’e teşekkür ettiler.

Eğirdir Genç İşadamları Derneği Başkanı Abdullah Karaca ve Belediye Meclisi üyesi Osman Ataman Görgülü’nün de yer aldığı yapılan çalışmaları incelemede yerinde bulunan Başkan Özmeral, “Öğrencilerimiz kıymetli varlıklarımızıdır. Yaptığımız çalışmalar ile öğrencilerimize faydalı olmak istedik. Küçük hizmetlerimizle öğrencilerimizin, velilerin ve Okul İdarecilerinin memnun olduklarını gördük. Bu durum bizleri çok mutlu etmiştir” dedi.

 

Bu haber 2146 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...