Çakmakçı’dan Türk Telekom’a ziyaret

14 Şubat 2014 19:00

CHP Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Lütfü Çakmakçı Türk Telekom İl Müdürü Mehmet Taşdöğen’i ziyaret etti. Türk Telekomun çalışmaları ile ilgili bilgi alan Prof. Dr. Çakmakçı “bilgi çağı dediğimiz bu çağda bilgiye ulaşmamızı sağlayan kurum Telekom. Anlık bilgiye ulaşmamızı sağlayan Türk Telekom çalışanlarına teşekkür ediyoruz” dedi.

Türk Telekom İl Müdürü Mehmet Taşdöğen’i ziyaret eden CHP Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Lütfü Çakmakçı Türk Telekom çalışmaları ile ilgili bilgi aldı. Türk Telekom İl Müdürü Mehmet Taşdöğen ziyaret nedeniyle teşekkür ederek “30 martta yapılacak yerel seçimlerin Isparta’ya ve tüm Türkiye’ye hayırlı olmasını diliyor, tüm adaylara da başarılar diliyoruz. Biz Türk Telekom olarak çalışmalarımızı her zaman gelişen teknoloji ile birlikte hızlandırarak sürdürüyoruz. Şu an için Isparta’yı fiberoptik sisteme geçirmekle uğraşıyoruz. Zafer Mahallemizin üçte birini fiberoptik sisteme geçirdik. Bu yıl Halıkent planda ayrıca Isparta dışında bazı ilçelerimizdeki çalışmalarda tamamlandı” dedi.

CHP Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Çakmakçı ise “Türk Telekom hakkında müdürümüzden bilgi aldık.  Bizi dünyadaki, Türkiye’deki ve hatta Isparta’daki bilgilere ulaştırma olanağı Türk Telekom sayesinde mümkün oluyor. Dünyadaki gelişmeleri ne kadar hızlı takip ederseniz o kadar gelişmeniz mümkün oluyor. Kendilerine teşekkür ediyoruz” diye konuştu. 

 

 

Bu haber 774 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...