Silleli, Atabey’de seçim bürosunu açtı

13 Şubat 2014 18:54

Cumhuriyet Halk Partisi Atabey’de seçim bürosu açtı. Atabey Belediye Başkan Adayı Zübeyde Silleli’nin seçim bürosu açılışına Isparta Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Lütfü Çakmakçı’nın yanı sıra İl Başkanı Vedat Şenol, il ve ilçe yöneticileri ile çok sayıda Atabeyli katıldı.

CHP Atabey seçim bürosu görkemli bir törenle açıldı. Açılışa CHP Isparta Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Lütfü Çakmakçı, İl Başkanı Vedat Şenol, Kadın Kolları Başkanı Leyla Havva Güzelcan, il ve ilçe yöneticileri ile çok vatandaş katıldı. Atabey Belediye Başkan Adayı Zübeyde Silleli’nin seçim bürosu Doğan Silleli’nin duaları ile açıldı.

Açılış sırasında bir konuşma yapan CHP İl Başkanı Vedat Şenol Atabey İlçesinin bir zamanlar Türkiye’nin en zengin ilçesi olduğunu ancak şimdi Türkiye’nin en çok borcu olan ilçelerinden olduğunu belirterek “işçisizliğin hat safhada olduğu Atabey’de yatırımların dışa kaydığını görüyoruz. AKP hükümeti Türkiye’nin her yerinde olduğu gibi Atabey’de de talan politikası izlemiştir” diye konuştu.

KADINLAR AKTİF SİYASETE GİRMELİ

Kadın Kolları Başkanı Leyla Havva Güzelcan ise CHP Atabey’de kadın aday Zübeyde Silleli ile bundan sonra daha da gelişecektir. CHP genel Merkezindeki kadın kolları kotasının yükselişi hem Türkiye hem de Atabey için çok önemli bir süreci getirmiştir. Kadınlarımızın artık mahalle baskısı, iktidar baskısından korkmadan aktif siyasete girmelidir” dedi.

ATABEY’E HER TÜR DESTEĞİ VERECEĞİZ

Açılış sırasında CHP Isparta Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Lütfü Çakmakçı Zübeyde Silleli’ye hem kendisi hem de genel merkez tarafından büyük destek verileceğinin belirterek  “bu topraklarda artık verimlilik yeşerecek. Öz kaynaklar yaratılacak. Sadece Isparta’nın değil, Atabey’in kalkınmasında da her türlü desteği vereceğiz. Atabey ve Gönen gibi yakın ilçelerimizi Isparta’dan ayrı düşünmüyoruz” şeklinde konuştu.

Isparta’yı bir bütün olarak geliştireceklerini söyleyen Prof. Dr. Çakmakçı “Isparta’mızı ilçelerinden ayrı düşünmüyoruz. Atabey bizim için önemli, bu nedenle Isparta Belediyesini aldığımız zaman Atabey Belediye’sine her tür desteği vereceğiz” dedi.

ATABEY’E KADIN ELİ DEĞECEK

Atabey belediye Başkan adayı Zübeyde Silleli Türkiye’nin yıpranan siyasi hayatı ancak kadın eli değmesi gerektiğine dikkat çekerek “göreceksiniz Atabey’e kadın eli değmesi ile çok değişiklik olacak. Bu ilçeden bir bir kaçan gençleri geri döndürecek, gidecek olanları kalmaya ikna edecek, istihdam sağlayarak Atabey’i eskiden olduğu gibi Isparta’nın yıldızı yapacağız” diye konuştu. 

 

Bu haber 968 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...