Altınbaşak ve TED Koleji’nden sonra Doğa Koleji geliyor

11 Şubat 2014 16:27

Ispartalı iki işadamının girişimleriyle ilimize Türkiye’nin en önemli özel eğitim kurumlarından biri olan Doğa Koleji geliyor. Kolej inşaatı için hafriyat çalışmalarının başladığı ve 2014-2015 eğitim-öğretim yılına yetiştirileceği öğrenildi.

Türkiye’nin önemli özel eğitim kurumlarından olan Doğa Koleji Isparta’ya açılıyor. İlimizin tanınmış işadamlarından olan ÜNMAK Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Ünlüsoy ile KARTAŞ Yönetim Kurulu Üyesi Yunus Karabulut tarafından açılacak olan Doğa Kolejinin inşaatına bu hafta içinde başlanıyor.

TÜV TÜRK KARŞISINA YAPILACAK

Eğirdir yolunda Aliköy yol kavşağına150 metremesafede TÜV TÜRK karşısında 9.500 m2’lik alanda inşa edilecek olan Doğa Koleji için inşaat ruhsatı alındı ve hafriyat çalışmalarına başlanıyor. Bünyesinde anaokulu, ilkokul, ortaokul ve lise bulunacak olan Doğa Koleji eğitim kompleksinde ayrıca spor salonu, konferans merkezi ve diğer sosyal–kültürel alanlar da olacak.

“EĞİTİM YATIRIMI YAPTIĞIMIZ İÇİN GURURLUYUZ”

Öte yandan Doğa Koleji’nin ilimize kazandırılmasında haklı gururu yaşayan işadamı Mahmut Ünlüsoy, hedeflerinin okulu 2014-2015 eğitim-öğretim yılına yetiştirmek olduğunu belirtti. Isparta’da eğitim alanında hizmet vermekten gurur duyduklarını ifade eden Ünlüsoy, “Önemli bir ihtiyaç olduğunu gördük ve böyle bir yatırıma girdik. Isparta’daki eğitim kalitesini artırmak için çalışmalarımız sürecek. Çocuklarımız eğitimin en iyisine layık” dedi.

1200 ÖĞRENCİ KAPASİTELİ OLACAK

Toplam kapasitesi 1200 öğrenci olan Doğa Koleji ile birlikte Isparta’da 4. özel eğitim kurumu açılmış olacak.

 

Bu haber 5395 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...