CHP Kadın Kolları girilmedik kapı bırakmayacak

11 Şubat 2014 16:22

CHP Kadın Kolları 30 Martta yapılacak yerel seçim çalışmaları kapsamında Binbirevler ve Batıkent Mahallesindeki vatandaşları ziyaret etti. CHP Kadın Kolları Başkanı Leyla Havva Güzelcan girilmedik ev çalınmadık kapı bırakmayacaklarını söyleyerek “halkımızın CHP Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Lütfü Çakmakçı’ya gösterdikleri ilgi bizi daha fazla çalışmaya yöneltiyor” dedi.

Binbirevler ve Batıkent Mahallelerinde vatandaşları evlerinde ziyaret eden CHP Kadın Kolları başkanı Leyla Havva Güzelcan “muhtarımız ve mahalle temsilcilerimizle çalmadık kapı girilmedik ev bırakmadık. Vatandaşların sorunlarını dinledik ve belediye başkan adayımız Prof. Dr. Lütfü Çakmakçı’nın projelerini anlattık. Halkımzıın partimize ve adayımıza karşı müthiş bir ilgisi olduğunu görüyoruz. Buda bizi daha yoğun çalışmaya zorluyor” dedi.

Binbirevler ve Batıkent Mahallesindeki vatandaşların sıkıntılarını da aktaran Güzelican “vatandaşlarımız yollarının asfalt olmasını istiyor. Ayrıca mahallede yaşlıların çok olmasından dolayı pazaryerinin üstünün kapanmasını istiyorlar. Özellikle kış aylarında ve yağışlı havalarda pazara çıkamadıklarını söylüyorlar. Su deposu çevresinde arsaları olan vatandaşlar o bölgenin dizayn edilmesini istiyorlar. Gençler için spor aktivitelerinin yapılacak yerlerin olmaması ciddi bir problem. Bunun yanında dağa yakın olan yerlerde yeşil alan oluşturmasını istiyorlar. Bizler CHP Kadın Kolları olarak 30 martta kadar çalışmalarımız hızlandırarak sürdüreceğiz ve yerel seçimlerden Prof. Dr. Lütfü Çakmakçı belediye başkanı olarak çıkacaktır” şeklinde konuştu.

 

Bu haber 694 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...