Başdeğirmen’e önemli bir görev daha

11 Şubat 2014 16:22

ITSO Başkanı Başdeğirmen, TOBB Konsey Üyeliğinden sonra dünyanın en büyük iş örgütü olan Milletlerarası Ticaret Odası Türkiye Milli Komitesi Yönetim Kurulu üyeliğine seçilerek Isparta iş dünyası  adına önemli bir görev aldı.

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şükrü Başdeğirmen Türkiye Odalar Borsalar Birliği (TOBB) nezdinde önemli görevler alarak Isparta iş dünyasına en iyi şekilde hizmet etmeye devam ediyor. TOBB’un seçiminin hemen ardından Konsey üyeliğine seçilen Başdeğirmen’e şimdi de Isparta’yı dünya çapında temsil etme yetkisi verildi.

Dünyanın en büyük iş örgütü olan ve Başkanlığı’nı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun yaptığı Milletlerarası Ticaret Odası (ICC) Milli Komitesi Türkiye üyeliğine seçilen 7 Ticaret  ve Sanayi Odası Başkanı arasında yer alan Başdeğirmen, dünya çapında Ispartalı işadamlarının sesi olacak.

BAŞKANLIĞA HİSARCIKLIOĞLU YENİDEN SEÇİLDİ

ICC Türkiye Milli Komitesi 59. Seçimli Genel Kurulu TOBB İstanbul Hizmet Binası’nda yapıldı. Milletlerarası Ticaret Odası (ICC) Türkiye Milli Komitesi Başkanlığı’na TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu yeniden seçildi.  Genel Kurul’un açılışında konuşan TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, ICC’nin, tüm dünyada kabul gören iş kuralları oluşturduğunu belirterek,  ICC Türkiye olarak, bu kuralları Türk iş camiasına tanıtmak amacıyla eğitimler verdiklerini söyledi.

 ICC YÖNETİM KURULU 6-7 MART’TA TÜRKİYE’DE

ICC Yönetim Kurulu’nun 6-7 Mart tarihleri arasında Türkiye’de toplanacağını açıklayan Hisarcıklıoğlu, bünyesinde Standard and Poor’su bulunduran McGraw Hill’in CEO’su Harold McGraw, Rothschild’in Avrupa Başkan Yardımcısı Gerard Worms, Katar TSO Başkanı  Mohammad Al-Thani, Bank of China Aviation’ın Yönetim Kurulu Başkanı Yanling Zhang, Hindistan’ın lider iş gruplarından biri olan Bharti Girişim’in Kurucusu ve Başkanı Sunil Mittal gibi birçok iş dünyası liderinin bu toplantıya katılacağını bildirdi.

 

 

Bu haber 655 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...