‘’Bu projenin yapılmasını dış güçler istemiyor!’’

10 Şubat 2014 15:23

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, nano teknolojisinin kullanılacağı yeni mikronize tesisler ile hem Türkiye’nin yurt dışına bağlılığını ortadan kaldıracaklarını hem de devletimize para verebilecek duruma gelebileceklerini belirtti. Günaydın, ancak bu projenin yapılmasını istemeyen dış güçlerin olduğunu iddia etti.

Özellikle işsizliği azaltma konularında yaptığı projelerle dikkat çeken Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, hedefini büyüttü. Fabrikalar zincirine ekleyeceği yeni mikronize tesisler ile hem İlimizin hem de ülkemizin ekonomisine büyük katkı sağlayacağını bildiren Günaydın, teknolojinin nimetlerinden de faydalanacak.

NANO TEKNOLOJİYİ ISPARTA’YA GETİRİYOR

Nano teknolojisinin günümüzde altından daha değerli olduğunu ifade eden Günaydın, şunları söyledi; ‘’Nano teknolojisinin de kullanılacağı yeni mikronize tesis tozdan ince bir halde üretim yapacak. Türkiye bu malzemeleri yurt dışından 1 kg’sini 40 dolardan satın alıyor. Biz ise 1 ton malı 15 dolardan satacağız. Nano teknolojisinin altından daha kıymetli olduğu ortaya çıkacak. Onlar bize 40 dolardan veriyor biz onlara 15 dolardan ihracat yapalım. Bu büyük bir proje.

BU PROJEYİ DIŞ GÜÇLER YAPILSIN İSTEMİYOR

Bu projeyi dış güçler yapılsın istemiyor. Biz Allah’ın izniyle bunu yapacağız. O zaman İller Bankası’nın Belediyemize verdiği paranın 10 katını kazanacağız. Devlet bize bir kuruş bile vermese de olur. Biz devletimize para verebiliriz. Büyük bir laboratuvar kuruyoruz. Bu mikronize tesisler araştırmak ve geliştirmekle olur. Malzemelerimiz geldi. BAKA’dan da destek aldık. Oradan da 400 bin lira para aldık. O laboratuvarın cihazları geldi, kurulum aşamasında.’’

 

 

Bu haber 778 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...