‘Engelsiz bir şehir istiyoruz’

10 Şubat 2014 15:19

CHP Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Lütfü Çakmakçı Muzaffer Türkeş ve Binbirevler  Mahallesi Muhtarlarını ziyaret etti. Ziyaretlerinde mahallelerde ki sorunları dinleyen Prof. Dr. Çakmakçı projelerini anlatarak “Isparta’mızı sizlerle yeniden inşa etmek istiyoruz” dedi. Öğleden sonra ise Ortopedik Engelliler Derneğini ziyaret eden Çakamkçı “aday olduğumuz günden bu yana dile getirdiğimiz engelsiz bir şehri sizlerle birlikte inşa etmek istiyoruz” diye konuştu.

30 Mart’ta yapılacak mahalli idareler seçimleri için çalışmalarına devam eden CHP Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Lütfü Çakmakçı dün güne Muzaffer Türkeş ve Binbirevler Mahalle muhtarlarını ziyaretle başladı. Muhtarlardan mahallelerin sorunlarını dinleyen Prof. Dr. Çakmakçı “biz sizlerle birlikte Isparta’yı bir bütün olarak ele almak ve her mahalleni sorunlarının mesai arkadaşımız olarak gördüğümüz muhtarlarımızla birlikte çözmek istiyoruz. Isparta bir bütün halinde gelişerek nüfusunu ve ekonomisini artırabilir” dedi.

Öğleden sonra ise CHP’den Belediye Meclis Üyesi Adayı olan Ortopedik Engelli Ali Çoban ile birlikte Ortopedik Engeliler Derneğini ziyaret eden Prof. Dr. Lütfü Çakmakçı “biz engelsiz bir şehir istediğimiz her ortamda dile getiriyoruz. Şehrin planlamasını yaparken engellilerimizin ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak hareket edersek engelli vatandaşlarımızın 20-30 yıl sorunsuz yaşayabilecekleri bir Isparta’yı oluşturabiliriz. Tabi ki sizin ihtiyaçlarınızı ve sorunlarınızda yine sizden öğrenmemiz ve birlikte çözüm üretmemiz gerektiğine inanıyoruz” diye konuştu.

Ortopedik Engelliler Derneği Başkanı  Ramazan Erdoğan ise “öncelikle bizi ziyaret etme nezaketini gösteren CHP Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Lütfü Çakmakçı ve parti heyetine teşekkür ediyoruz. Kendilerine mart ayında yapılacak yerel seçimde başarılar diliyoruz. Biz ortopedik engelliler olarak sorunlarımızı aktardık, kendileri de bu sorunların çözümü noktasında çalışacakları mesajını verdiler. Bu anlamda bir kez daha teşekkür ediyoruz” dedi. 

 

Bu haber 651 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...