Model uçak öğretmenlik sertifikaları dağıtıldı

25 Eylül 2012 14:53

Türk Hava Kurumu Isparta Şube Başkanlığı'nca açılan model uçak rehber öğretmen kursuna katılan öğretmenler, sertifikalarını aldı.

 5 gün süreli olarak açılan model uçak rehber öğretmen kursuna katılan Isparta İl Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı okullarda görevli öğretmenlere, sertifikaları düzenlenen törenle verildi.

THK Isparta Şube binasındaki törene THK Isparta Şube Başkanı Zafer Çağlar ve öğretmenler katıldı.

THK Isparta Şube Başkanı Zafer Çağlar, sertifika töreninde yaptığı konuşmada, model uçak rehber öğretmen kursuna katılan öğretmenlerin, görev yaptıkları okullarda havacılık kulüpleri kurarak, THK tarafından ücretsiz olarak verilen malzemelerle model uçak kursları açabileceklerini söyledi.

Öğrencilerin bu kurslarla havacılığa ilk adımlarını atmalarının sağlanacağını belirten Çağlar, geleceğin havacıları olması hedeflenen gençler ve çocukların, sevdikleri bir dalda hobi sahibi olarak kötü alışkanlıklardan uzak tutulmasının da amaçlandığını kaydetti.

Çağlar, 'Havacılık aşkını genç yaşta çocuklarımıza aşılayacak ve havacı bir nesil yetiştirecek öğretmenlerimize başarılar dilerim'' dedi.

Çağlar, son 5 yılda düzenlenen kurslarda 149 öğretmenin model uçak rehber öğretmen kursuna katılarak sertifikalarını aldığını belirtti.

Törende, sertifika almaya hak kazanan 29 öğretmene sertifikaları verildi.

 

Bu haber 617 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...