“Seçimleri istiklal mücadelesi olarak görüyoruz”

7 Şubat 2014 15:20

AK Parti’nin ilçe belediye başkan adaylarıyla toplantı düzenleyen İl Başkanı Osman Zabun, “Hedefimiz sadece 22 belediyeyi almak değil. Çıtanın ucu yüzde 100’dür ne demek istediğimizi anlayın” dedi

AK Parti’nin 13 ilçe belediye başkan adayı ile İl Başkanlığı’nda strateji belirleme toplantısı yapıldı. Toplantıya tüm ilçelerin belediye başkan adayları katıldı. Toplantı sonrası gazetecilere açıklamada bulunan İl Başkanı Osman Zabun, şunları söyledi; “İlçe belediye başkan adaylarımızı toplantıya davet ettik. Hem süreç değerlendirmesi yaptık hem de seçim mahallinde belirlenecek stratejilerimizle ilgili karşılıklı görev alışverişi yaptık. Bu istişare toplantıları sürecek. Gerek kendi ilçelerinde ziyaretlerimizi gerçekleştireceğiz gerekse il başkanlığı bünyesinde bu toplantıları yaparak seçimi başarılı şekilde götürmenin mücadelesini vereceğiz.

“MİLLETİMİZİN YÜZÜNÜ DAHA DA AĞARTACAĞIZ”

Önümüzdeki seçimde hedefimiz sadece 22 belediye başkanlığını almak değil bunun ötesinde oy potansiyelimizi artırmak yüzde 60 ise +1’i nasıl alabiliriz buna bakacağız. Bizim için çıtanın ucu yüzde 100’dür. Buradan ne demek istediğimi anlayın. Kim öne çıktıysa biz bunu istiklal mücadelesi olarak görüyoruz. Bu çerçevede milletimizle omuz omuza yürüyor onların verdiği desteği gözlerinden okuyoruz. Onların bize olan muhabbetini anlıyoruz. Onların bu sempatisine güvenlerine layık olmaya çalışıyoruz. Milletimizin yüzünü önümüzdeki dönemde de daha çok ağartacağız. Bu ülke kendi kaderini kendisi tayin eden ülke olarak bundan sonra bölgesinde dünyada lider ülke olarak varlığını dünya tarihine net olarak kazıyacaktır. Bizim anlayışımız budur. Milletimize güvenimiz sonsuzdur. Bu anlayış içinde gece gündüz çalışıyoruz. Durmak yok yola devam.” 

Bu haber 757 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...