Altın Emlak 83’ncü bayisini Isparta’da açtı

4 Şubat 2014 16:17

Tamamı yerel sermayeli, güçlü sistem altyapısına sahip Altın Emlak 83. bayisini dün Isparta’da açtı. Altın Emlak Isparta Temsilcisi Rıza Konak, açılışa özel DASK ve Konut Sigortası Hediye kampanyası başlattıklarını bildirdi.

Milli Eğitim Bakanlığı onaylı eğitim verme yetkisine sahip tek kuruluş olma özelliği taşıyan Altın

Emlak, Isparta’da açtığı yeni şubesiyle büyümeye devam ediyor. Altın Emlak’ın Yayla Mahallesi Hastane Caddesi’nde dün gerçekleştirilen açılış törenine Isparta Belediye Başkan Yardımcıları Orhan Eren ve Recep Erdem, ITSO Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Altın Emlak Yönetim Kurulu Başkan Nuri Özelmacıklı ile çok sayıda davetli katıldı.

YENİ NESİL EMLAKÇILAR EĞİTİMLE,

MERDİVEN ALTI EMLAKÇILIĞI YOK EDECEK

Altın Emlak Yönetim Kurulu Başkan Nuri Özelmacıklı, Altın Emlak’ın Isparta’da 83. Bayisini açtığını belirterek, Türkiye genelinde 18 ilde hizmet verdiklerini dile getirdi. Emlakçılık mesleğinin itibarsızlaştığını ileri süren Özelmacıklı,  “İtibarsızlaşması yasal olmayan bir takım emlakçıların piyasada yer almasından kaynaklanıyor. Fakat yeni nesil emlakçıların eğitimle,  bu merdiven altı emlakçılığı yok edeceğine inanıyorum” dedi.

AÇILIŞA ÖZEL HEDİYE

Altın Emlak Isparta Temsilcisi Rıza Konak açılışa özel olarak kampanya yaptıklarını ve tüm Isparta halkının faydalanabileceğini belirterek şöyle konuştu: “Altın Emlak Isparta bayisinden ev alan herkese DASK ve Konut Sigortası hediye ediyoruz.  Bir yıl boyunca geçerli olacak kampanyanın yanı sıra Altın Evim projesiyle de Isparta’da yeni ev alan veya kiralayanlar  için elektrik, su, doğalgaz, internet, telefon, kablo TV, güvenlik sistemleri, Digitürk gibi kurumlarla olan üzerine alma, bağlatma, açtırma gibi işlemlerinizi sizin yerinize yapıyoruz.”

15 YILLIK GEÇMİŞ

1998 yılından beri faaliyet gösteren Altın Emlak; tamamı yerel sermayeli, güçlü sistem altyapısına sahip bir emlak franchising markasıdır. Milli Eğitim Bakanlığı onaylı eğitim verme yetkisine sahip tek kuruluş olma özelliği taşıyan Altın Emlak, hizmetleri Türk Standartları Enstitüsü’nden onaylı ilk ve tek firmadır. Türkiye’de 18 ilde toplam 83 bayii ağı bulunan Altın Emlak, büyümesini franchising sistemi ile sürdürüyor.

İLETİŞİM

Adres: Yayla Mahallesi Hastane Caddesi (112. Cd)  No. 42/1 ISPARTA

Tel:  0246 210 26 26

 

 

Bu haber 840 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...