“Esnafı kaybedersek, Isparta’yı da kaybederiz”

31 Ocak 2014 15:58

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Belediye Başkan Adayı Lütfü Çakmakçı, İl Başkanı Vedat Şenol ve parti üyeleri, hem Isparta Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Mehmet Bapbacı’yı hem de Kafeler Caddesi’ndeki esnafı ziyaret etti.

İlk olarak esnafa ziyarette bulunan Çakmakçı, ardından da Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Mehmet Bapbacı’yı makamında ziyaret ederek hem “hayırlı olsun” dedi, hem de sorunlarını dinledi. Uzun zamandır oda başkanlığını yürüten ve son kongrede de yeniden başkanlığa seçilen Bapbacı’yı çalışmalarından dolayı tebrik eden CHP İl Başkanı Vedat Şenol, “Sivil Toplum Kuruluşlarında bu kadar uzun süre görevde kalmak çok güzel bir duygu olsa gerek. Yeniden göreve seçilmenizde, üyelerinizin sizden memnuniyetliğini gösteriyor. Isparta’daki en aktif odalardan bir tanesi de bakkallar ve Bayiler Odası’dır. Gerek Isparta ayağında gerekse de Ankara ayağında sesimizi duyuruyorsunuz. Biz Cumhuriyet Halk Partisi olarak da esnafın yanındayız. Ispartalı hemşerilerimiz Ak Parti’yi de denedi, MHP’yi de denedi. Esnafın mağduriyetliğini hepimiz gördük. Biz parti olarak esnafın sorunlarının çözümü noktasında asıl belediyeciliği göstereceğiz.” dedi.

ÇAKMAKÇI: ESNAF OLMADAN OLMAZ

Sözlerine Başkan Bapbacı’yı kutlayarak ve görevinde başarı dileyerek başlayan CHP Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Lütfü Çakmakçı, “Isparta’mız esnaf ağırlıklı bir şehir. Biz hep şunu söylüyoruz; Esnaf varsa, Isparta da vardır. Esnafı kaybedersek, Isparta’yı da kaybederiz. Bizler ilimizi daha iyi noktaya taşıyarak, daha önce ilimizden gidenleri tekrar geri getireceğiz. Hala devam etmekte olan göçün önüne geçeceğiz. Belediyeyi aldığımız takdirde Isparta’yı farklı bir noktaya taşıyacağız.” diye konuştu.

Kendisine yapılan ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyetliği dile getiren Isparta Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Mehmet Bapbacı, CHP Başkan Adayı Lütfü Çakmakçı’ya 30 Mart’ta yapılacak olan seçimlerde başarı diledi.

Bu haber 716 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...