Günaydın ALDER’e kitap hediye etti

30 Ocak 2014 15:35

Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın ALDER Eğitim Kurumları yöneticileri ve öğrencileri ile önceki gece bir araya geldi. Orta öğrenimde eğitim gören öğrencilere ücretsiz kurs veren ALDER’e Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın kitap hediye etti.

Günaydın yapılan programda yaptığı kısa konuşmasında, “değerli öğrenci velileri ve kıymetli öğrencilerimiz. Burada aileleriniz ile birlikte bir araya gelmişsiniz. Bu durumunuz beni çok sevindirdi. Bu eğitim kurumumuza bir ay önce ziyaret etmiş ve yapılan çalışmaları yakından görmüştüm. Burada yapılan hizmette kazanç ve gelir amacı düşünülmediğini gördüm. Bildiğiniz gibi bizde Isparta Belediyesi olarak Oğuzata derneğini kurarak ekonomik imkanı olmayan öğrencilerimize ücretsiz kurs vermekteyiz. Buradaki eğitim kurumumuzun da ücretsiz  kurs verdiğini gördüm. Burada bulunan eğitimcilerimiz bizden kitap takviyesi istemişlerdi. Bugün de bu kitapları getirerek öğrencilerimize hediye etmenin mutluluğu içerisindeyiz. İnşallah sizlere hediye etmiş olduğumuz kitapların sizlere büyük fayda getirmesini temenni ediyorum” dedi.

ALDER Ortaokul eğitim Koordinatörü Necati Çankaya’da yaptığı açıklamasında hafta başından itibaren hızlandırılmış ara dönem çalışması yapmıştık öğrencilerimizle bugün bu hızlandırılmış kursumuzun sonuna geldik. Bu son günümüzde öğrenci velilerimiz ile bir araya gelme fırsatı bulduk. Kurumumuz hiçbir gelir düşünmeden çocuklarımıza kurs verdik. Belediye başkanımızdan bir ricamız daha var. Mahallelerde bulunan sosyal tesislerin yanına birde okuma salonu açılmasını istiyorum” dedi.

Bu haber 936 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...