Göktaş Mahallesi huzura kavuştu

29 Ocak 2014 15:41

Göktaş Mahallesi’nde her yağmur yağışında yaşanan kâbus gibi günler sona erdi

Derelerin yağışlarda taşmasından dolayı tedirginlik yaşayan Göktaş Mahallesi sakinleri, derelerin ıslah edilmesinin ardından huzura kavuştuklarını söylediler.

Göktaş Mahallesi sakinleri, derelerin ıslah edilmesinden dolayı Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral’e teşekkür ettiler.

Göktaş Mahallesi Muhtarı Hüseyin Kuzu, mahalle sakinlerinden Hüseyin Kurt ve Kader Büyüktosun birlikte Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral’i makamında ziyaret ederek, yapılan dere ıslahının yanı sıra diğer Belediye hizmetlerinden dolayı teşekkürlerini ifade etiler. Göktaş Mahallesi Muhtarı Hüseyin Kuzu, “Başkanım, sayenizde mahallemizdeki dere ıslah edildi. Önceden yağmurlu havalarda çok huzursuz oluyorduk. Sel veya taşkın olacak diye korkuyorduk. Şimdi ise huzurluyuz. Yollarımızın asfaltlanmasından, herkes memnun. Allah sizden razı olsun” dedi.

Göktaş Mahallesi Muhtarı ve sakinlerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, “Saygıdeğer halkımız için buradayız ve saygıdeğer halkımızın menfaatleri için iş yapıyoruz. Göktaş Mahallesi’ndeki vatandaşlarımızın sıkıntılarını biliyorduk ve yaptığımız çalışmalar neticesinde Göktaş Mahallesi’nden geçen dere ıslah edildi. Mahalle halkımız rahata kavuştu.” dedi.

Bu haber 755 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...