‘’Biz reklam yapmadık’’

28 Ocak 2014 18:01

Emniyet Müdürlüğü’ne kazandırılan 47 aracın tanıtım töreninde konuşan AK Parti Milletvekili Recep Özel, ‘Birileri 5 yılda 147 araç kazandırıyor. Biz de bugün 47 araç kazandırdık. Birileri bütçeleriyle reklam yapabilirler biz bu yönümüzü eksik bırakmışız’ diyerek Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’a göndermede bulundu

AK Parti Milletvekili Recep Özel,  Emniyet Müdürlüğü araç filosuna kazandırılan 47 hizmet aracının tanıtım töreni toplantısında Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’a reklam göndermesinde bulundu.  Geçmişte polis denildiğinde irrite eden durumdan şimdi huzur veren polis anlayışına gelinmesinden dolayı memnun olduklarını belirten Özel, “Isparta’da herkes huzuru sever.  O nedenle sanki Huzuru Sevenler Derneğine üye olanlar değil tüm Ispartalılar bu derneğin doğal üyesidir. Emniyet Müdürümüzün gelişinden itibaren bir farklılık var. Ona üstün gayretlerinden adına teşekkür ediyorum. Demek ki birileri 5 yılda 147 araç kazandırıyor. Biz bir yılda 47 aracı Emniyete kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Biz yaptıklarımız reklamını yapmadık. Bu emniyet binası hizmete girdi tören düzenlemedik. Adliye binasına açılış töreni yapmadık. Biz iyilik yap denize at balık bilmezse halık bilir anlayışıyla hareket ediyorduk. Ama bazıları bütçeleriyle reklamlarını orada burada yapabiliyor. Biz o yönü eksik bırakmıştık. Bu yönümüzü de öne çıkaralım. Araçlar hayırlı olsun. Ama bu araçların çok kullanılması istenmez. Polisin devriye gezmesi dolaşması da vatandaşa huzur noktasında anlam ifade eder. Asayiş yönünde ilçelerimize de yapılan hizmetleri anlatacağız. Tüm hizmetlerimiz daha fazla artarak devam edecek. Bu törenlere alışık değildik Sayın Müdürüm herhalde bizleri alıştıracaksınız bu tür törenlere. Emniyet görevlilerimizde son günlerde kendi üzerindeki sıkıntılar gelip geçer. Biz polis arkadaşlarımızı seviyoruz onlara hizmetlerinden ötürü teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Özel’in konuşmasından sonra tören yerine giderken Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın ile göz göze geldiği an objektiflerden kaçmadı.   

Bu haber 629 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...