Köprübaşı evlerinin önü açıldı

28 Ocak 2014 15:26

Eğirdir Belediyesi’nin yıllardır kullandığı Menderes Mahallesi eski Tabakhane mevkiindeki geniş alan Belediye’nin iş makineleriyle düzeltilerek görüntü kirliliği ortadan kaldırıldı.

Kilitli taş parke ve beton bordür taşı imalatını daha önce mahalle sakinlerinin istekleri doğrultusunda resmen kapatan Belediye, Köprübaşı Evleri’nin önünde bulunan birikmiş pislikleri temizleyerek güzel bir alanı ortaya çıkardı

Daha önce imalatın yapıldığı prefabrik binanın bulunduğu taraftaki birikintilerin ve malzemelerin de ortadan kaldırılması için çalışmaların devam ettiği belirtildi.

Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, “Mahalle sakinlerine çok önce verdiğimiz sözü geç de olsa yerine getirdik. Hem kilitli taş parke ve beton bordür imalatını durdurduk, hem de çevresinin temizliğine başladık. Derenin bir tarafı temizlendi düzeltildi, diğer tarafı da temizlenerek okul yapımı için hazırlık yapıyoruz. Göl tarafı anayol kenarındaki eski durağı kaldırarak yerine camlı durak koyduk. Evlerden tarafa da camlı duraklar konulacak” dedi.

Mahalle sakinleri, verilen sözün yerine getirilerek çevrenin temizlenmesinden dolayı Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral’e teşekkür ettiler.

 

 

 

Bu haber 884 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...