Çocuk parkları ve fitness spor aletleri halkı sevindiriyor

28 Ocak 2014 15:24

Eğirdir Belediyesi’nin çocuk parkları yapması ve bilhassa bayanların kullandığı fitness spor aletlerini takması halkı sevindiriyor.

Vazifeye ilk başladığında çocukların ortak kullanacağı alanlarda tabanı kauçuk döşemeli çocuk parklarını yaptıran Eğirdir Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, çocuk parklarının her geçen gün çoğaltıldığını belirterek, “Biz çocuklarımızı seviyoruz. Onlar için ne yapılsa azdır. İlk vazifeye başladığımızda imkânlarımızı zorlayarak çocuklarımızın ve ailelerinin yüzlerinin bir nebze de olsa gülmesi için tabanı kauçuk döşemeli çocuk parkları yaptık. Bazı yerlere de bilhassa bayanların kullandığı fitness spor aletlerini taktık. Zaman içerisinde diğer mahallelerimizde de çocuk parklarımız olacak” dedi.

Eğirdir Belediyesi tarafından yapılan Taştepe, Pınarpazarı Evleri, Tomurcuklar Anaokulu, Konyabucağı Mahallesi, Menderes Mahallesi, Yenimahalle, Sekibağ Mahallesi, İmaret Mahallesi, Seydim Mahallesi, Belediye Liman Sosyal Tesisleri yanı, Yazla Mahallesi, Altınkum Mahallesi, İstasyon Mahallesi’ndeki tarihinde ilk defa tabanı kauçuk döşemeli çocuk parklarına ilâve olarak Sanayi Mahallesi’nde de yeni bir çocuk parkı yapılıyor. Hemen yakınında fitness spor aletleri takıldı. Bayanlar, takılan spor aletlerini boş bırakmıyor.

Belediye olarak kaynakları yerinde kullandıklarını belirten Başkan Özmeral, “Yapılan hizmetler boşa gitmez. Çocuklarımız ve aileleri seviniyor. Bazı mahallelerde yer sıkıntısı çekildiğinden zorlanıyoruz. İhtiyaç olan yerlere çocuk parkı zaman içerisinde yapılacaktır” dedi.

Çocuk parkları ve fitness spor aletlerinden dolayı Mahalle Muhtarları, mahalle sakinleri ve çocuklar, Başkan Özmeral’e teşekkür ediyorlar.

 

 

 

 

 

Bu haber 1225 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...