Güreşçiler madalyalarını aldı

26 Ocak 2014 16:09

2013-2014 Eğitim Öğretim yılı Isparta güreş müsabakalarına Eğirdir Nafiz Yürekli Anadolu Turizm ve Otelcilik Meslek Lisesi damgasını vurdu.

Eğirdir Nafiz Yürekli Anadolu Turizm ve Otelcilik Meslek Lisesi güreş takımı, gençler serbest, gençler grekoromen dallarında, yıldızlar serbest ve yıldızlar grekoromen dallarında olmak üzere 4 dalda il şampiyonu oldu.

Dereceye giren öğrencilere ödülleri düzenlenen yemekli programla verildi. Programa İlçe Kaymakamı Dr. Yalçın Yılmaz, Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, Kültür ve Turizm İl Müdürü Abdullah Kılınç, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yılmaz Boztoprak, şube müdürleri, okul idarecileri, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Gençler Serbest Stil’de Muhammed Çetin, Servet Aki, Gençler Grekoromen’de Kerim Karabaş, Şükrü aydınlı, Erhan Ünaldı, Yıldızlar Serbest Stil’de Salih Gülyüğüt, Doğan Furkan Ürem, Mustafa Cirit, Yıldızlar Grekoromen’de Süleyman Oral Arif Aslan Aziz Çetin Isparta İl şampiyonu oldular. Kilolarında ve dallarında birinci olan öğrencilerin ödüllerini İlçe Kaymakamı Dr. Yalçın Yılmaz verdi. İlçe Kaymakamı Dr. Yalçın Yılmaz, güreşçilerin başarılarını bölgede ve Türkiye müsabakalarında da devam etmesini diledi.

Gençler Serbest Stil’de Kadir Çakmak, Gençler Grekoromen’de Ramazan Atalay, Bayram Bülüç, Hakan Mercan, Furkan Karadağ, Mehmet Nural, Yıldızlar Serbest Stil’de Oğuzhan Akkulak, Yıldızlar Grekoromen’de Ömer Berk Bostan, Mehmet Kayacan, Semih Yıldırım, Doğukan Dursun il ikincisi oldu.  Kilolarında ve dallarında il ikincisi olan öğrencilerin ödüllerini Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral verdi. Başkan Özmeral, “Öğrencilerimizi kutluyor, tebrik ediyorum. Yakında yeni spor dalı olan Bocce sporunda da Isparta’yı temsilen Eğirdir’imizden öğrencilerimiz hocalarıyla birlikte Mersin’e gidecekler. Voleybolda da Eğirdir Elmaspor 3. ligde mücadele ediyor. Eğirdir’imiz spor alanında önemli bir spor şehri olma yönünde ilerliyor. Kıymetli varlıklarımız olan öğrencilerimizi, onları yetiştiren hocalarımızı ve okul müdürümüzü tebrik ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Gençler Serbest Stil’de Hüseyin Boylu, Gençler Grekoromen’de Cumali Erdoğan, Yıldızlar Serbest Stil’de Emrah Günay, Mustafa Özdamar, Yıldızlar Grekoromen’de Enes Can ve Mert Kırköse il üçüncüsü oldu. Kilolarında ve dallarında üçüncü olan öğrencilerin ödüllerini İlçe Milli Eğitim Müdürü Yılmaz Boztoprak verdi.

Son olarak grup şampiyonluğu kupaları verildi. Gençler Serbest grup kupasını takım kaptanı Muhammed Altın, Gençler Grekoromen grup kupasını takım kaptanı Erhan Ünaldı, Yıldızlar Serbest Grup kupasını takım kaptanı Mustafa Cirit, Yıldızlar Grekoromen grup kupasını takım kaptanı Aziz Çetin, Kültür ve Turizm İl Müdürü Abdullah Kılınç’ın elinden aldılar.

 

Bu haber 931 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...