Teşekkürler ITSO

20 Ocak 2014 16:13

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası’nın girişimleriyle THY’nin haftada üç gün düzenlenen İstanbul-Isparta seferleri ilk etapta 4 ikinci etapta 6 güne çıkarılıyor

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası’nın Türk Hava Yolları ile karşılıklı sefer sayılarının artırılması için yaptığı girişimler sonuç verdi. Haftanın pazartesi, çarşamba ve cuma günleri düzenlenen  karşılıklı seferlere 30 Mart 2014 tarihi itibariyle pazar günü de eklendi.  Bu tarih itibariyle Pazar günleri İstanbul Atatürk Havalimanı’ndan 13:25’de kalkacak uçak 14:35’te Süleyman Demirel Havalimanı’na inecek. Isparta’dan ise İstanbul’a uçuş saati 15:20 olacak. İkinci etapta seferler 6 güne çıkarılacak. Cumartesi günleri hariç her gün karşılıklı sefer düzenlenecek. 28 Nisan tarihi itibariyle 6 güne çıkarılan seferlerin saatleri değişmeyecek. THY, yeni seferler için resmi internet sitesinde bilet satışlarını başlattı.

EMEKLERİMİZ BOŞA GİTMEDİ

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şükrü Başdeğirmen, THY yetkilileri ile uzun süredir yapılan görüşmeler neticesinden emeklerinin boşa gitmemesinin  sevindirici olduğunu söyledi.  Artan sefer sayısının Isparta’ya hayırlı olması temennisinde bulunan Başdeğirmen, ‘İlk etapta sefer sayılarının artırılması memnuniyet  verici bir durum.  Uçağın,  Isparta ekonomisine, turizme, sosyal yaşantımıza katkısı tartışılmaz. Bundan sonraki süreçte sefer saatlerinin değiştirilmesi için girişimlerimiz sürecek. Seferlerin sabah erken saatte Isparta’dan, gece saatlerinde de İstanbul’dan düzenlemesini istiyoruz. Seferlerin artması için bize yardımcı olan THY yetkililerine ve her zaman gücünü hissettiğimiz Isparta halkına teşekkür ediyoruz” dedi.   

 

Bu haber 661 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...