Ş.karaağaç layık olduğu başkana kavuşacak

20 Ocak 2014 16:11

MHP, aday açıklandıktan sonra fırtınalar kopan ve daha sonrasında da yönetimin değiştiği Şarkikaraağaç İlçesi’ne çıkarma yaptı.

MHP İl Başkanı İsa Yalçın ve yönetim kurulu üyeleri,Ülkü Ocakları Başkanı Akif Çapraz ,MHP İl Seçim Komisyonu olarak oldukça kalabalık bir grupla Şarkikaraağaç’ ziyarette bulundu. Heyet, göreve yeni getirilen ilçe yönetimini ve belediye başkan adayını ziyaret ederek, çalışmaları yerinde inceledi. Ramazan Kabalak’ın seçim bürosunda partili,yönetici ve adaylarla bir araya gelen Yalçın "Şarkikaraağaç ,hizmet heyecanı taşıyan adaylarımızla ve teşkilatımızla seçime hazır vaziyettedir. İlçenin durumu ortadadır .Burada yaşayan vatandaşa hizmet adına neler yapılmış neler yapılmamış her şey gözler önündedir .MHP halka hizmeti hakka hizmet bilen bir partidir. Bu makamların vebalinin ne olduğunu biliriz. Şarkikaraağaç layık olduğu başkana Allah'ın izni ile 31 Mart sabahı kavuşacaktır" dedi.

Daha sonra Ş.karaağaç ta dolaşarak vatandaş ile sohbet eden Yalçın, ilçe binasında yönetimle toplantı yaparak seçim çalışmalarını inceledi.

 

Bu haber 637 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...