Başkan Özmeral’den MARİM’e ziyaret

17 Ocak 2014 15:49

Kızılçubuk Mahallesi’nde yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, Meyvecilik Araştırma İstasyonu’nu da ziyaret etti.

Eğirdir Belediyesi tarihinde ilk defa Kızılbuçuk Mahallesi’ne kaldırım yapıyor. Önemli iki kuruluşunda bulunduğu mahallede yapılan kaldırımlar, herkes tarafından büyük takdir topluyor.

Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, yapılan çalışmaları her zaman olduğu gibi yine yerinde inceledi. Eğirdir Meyvecilik Araştırma İstasyonu Müdürü İsa Eren, çalışmaları bizzat yerinde inceleyen Başkan Özmeral’i yalnız bırakmadı ve yapılan yeni kaldırımlar için teşekkür etti.

Başkan Özmeral, “Kızılçubuk Mahalle’miz tarihinde ilk defa kaldırımlarla buluşuyor. Burada Meyvecilik Araştırma İstasyonu Müdürlüğümüz ve Orman Fidanlık Müdürlüğümüz bulunuyor. Mahalle halkımız başta olmak üzere her iki resmi kuruluşumuzda çalışanlar da bu kaldırımları kullanarak daha güvenli bir şekilde bu kaldırımlardan yürüyebilecekler. İlçemizde yıllardır ihmal edilmiş, unutulmuş veya yok sayılmış işleri yapmak için gayret gösteriyoruz.” dedi.

Meyvecilik Araştırma İstasyonu’na geçerek Müdür İsa Eren’i ziyaret eden Başkan Özmeral, personelle de selamlaşıp bilgi alışverişinde bulundu.

Eğirdir Meyvecilik Araştırma İstasyonu Müdürü İsa Eren, Başkan Özmeral’e ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, yapılan çalışmaları takdirle karşıladıklarını ve memnun kaldıklarını belirtti.

 

Bu haber 777 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...