Derneklerden Başkan Günaydın’a ziyaret

15 Ocak 2014 15:33

Isparta’da faaliyet gösteren bazı derneklerin başkanları, Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’ı makamında ziyaret etti.

Altı Nokta Görme Engelliler Derneği Başkanı İsmail Er, Yürüme Engelliler Yaşam Derneği Başkanı İsmail Hakkı Atasoy ve Otistik Bireyleri Koruma Derneği Başkanı Melahat Köse, Başkan Günaydın’ı ziyaret etti. Dernekler olarak sıkıntılarını, istek ve taleplerini anlatan dernek başkanlarına, Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, her türlü yardıma hazır olduklarını söyledi.

Şehirdeki her türlü engelle ilgili olarak Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’a müracaat ettiklerini söyleyen Altı Nokta Görme Engelliler Derneği Başkanı İsmail Er, Belediyeyi önemli bir yardım kapısı olarak gördüklerini, Başkan Günaydın’ı engellilere ve sosyal faaliyetlerde bulunan kesimlere karşı iyi niyetli yaklaşımlarını bildiklerini belirtti. Er, dernek faaliyetlerinin daha rahat sürdürülebilmesi amacıyla tüm derneklerin bir çatı altında toplanabilmesi amacıyla bir bina ihtiyaçlarının bulunduğunu ifade ederek, “Bu konuya olumlu yaklaşıyorsunuz” dedi. Hem şu anki çalışmaları hem de 30 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimler için başarı dileklerini ileten Er, “Allah yar ve yardımcınız olsun” şeklinde konuştu.

Otistik Bireyleri Koruma Derneği Başkanı Melahat Köse de, dernek olarak mart ayında faaliyete geçtiklerini ve bir yerlerinin bulunmadığını dile getirirken, “Bütün dernekler olarak bir arada olmak istiyoruz. Yardım için elinizi üzerimizden eksik etmiyorsunuz. Bugüne kadar vermiş olduğunuz desteklerinizden dolayı teşekkür ediyoruz” görüşlerinde bulundu.

Tüm derneklerin birlik, bütünlük içerisinde tek bir çatı altında olmalarını dilediklerini belirten Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın da, yer bulma konusunda çalışmalarının devam ettiğini dile getirdi. Mehmet Akif Ersoy Gençlik Merkezi ile ilgili düşüncelerini de anlatan Günaydın, şehir merkezinde daha geniş ve ulaşımı daha rahat bir yer bulunması noktasında gayretlerinin devam ettiğine işaret etti. Günaydın, “Arayışlarımız devam ediyor. Bütün derneklerimizin rahatlıkla kullanabilecekleri bir alan istiyoruz. Burada hem toplantıların yapılabildiği, hem de sosyal faaliyetlerin sürdürülmesini amaçlıyoruz. Bu sosyal faaliyetlerinizin arasında resim yapılmasını da diliyoruz. Yapacağınız bu tür çalışmalarınızı da değerlendirebiliriz” dedi. 

 

Bu haber 638 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...