‘’Sus da seni insan sansınlar’’

9 Ocak 2014 18:49

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, AK Parti Belediye Başkan Adayı Nuri Uzaktaş’ın ‘’65 yaşında gençliğini, heyecanını kaybetmiş. Ayrıca yaptığı fabrikalar da çalışmıyor. Süs olsun diye mi yaptın o fabrikaları?’’ söylemlerine sert bir şekilde cevap verdi. Günaydın, ‘’Bilgisiz bir arkadaş! ‘Uzunum, gövdeliyim’ diye kendisine güvenmesin. Kendisine güvenenleri bir el ense ile yere yığdığımı bilirim’’ dedi.

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, AK Parti Belediye Başkan Adayı Nuri Uzaktaş’a fena yüklendi. Uzaktaş’ın geçtiğimiz gün Şoförler ve Otomobilciler Odası Genel Kurulu’nda yaptığı açıklama sonrası cevap veren Günaydın, ‘’Kaç para maaş aldığımı ben bilmiyorum o nereden biliyor? Böyle şeylerle mi uğraşıyor’’ dedi.

‘’DANGUR DUNDUR ETMEYE DEVAM ETSİNLER’’

AKP’nin kendilerine suç atmaya devam etmesi tavsiyesinde bulunan Günaydın, ‘’Peki, bunlarla uğraşıyorsan, benden önce Hasan Balaman o fabrikalardan para alırken, benim ilk dönemimde BELMAŞ evlerine hibe ettiğim hakkım olan paraları neden hatırlamıyorlar? Ben böyle bir belediye başkanıyım onlar dangur dungur etsinler. 7 senede bitmeyen Belmaş evlerini 18 ayda teslim ettik. Hiç maaş, hiç para almadım. Neden bunu görmüyorlar? Türkiye’de hak ettiği halde 735 bin lira parayı alamayan bir adam gösterin. Ayakkabı kutularının içine paraların doldurulduğu devirdeyiz kardeşim. Ben hakkım olan parayı almamışım.  O dua yerine geçti. 7 senede bitmeyen Belmaş evlerinin yüzde 85’ini 18 ayda bitirip halka teslim ettik. Eski dönemde 4 kat para harcanmış yüzde 15’i bitmiş, biz yüzde 85’ini bitirmişiz 1 kat harcamışız. Bunlar dürüstlükten işi bilmekten kaynaklanıyor. Sen geçmişi böyle olan bir adama maaşını nasıl oluyor da sorabiliyorsun? Sen kimsin? Senin geçmişinde senin partinden böyle bir örnek varsa çıkıp söyle. İstedikleri kadar bizim üzerimize suç atsınlar. Çirkeflik yapsınlar. Bize söylenenler mecnunca şeyler. Sen fabrikaları yok etmişsin fabrikalar çalışmıyor diyorsun.  Senin yok ettiğin fabrikaları biz çalıştırıyor, üstüne para kazanıyor, her gün 50-60 tır Türkiye’nin her yerine mal satıyoruz. Sen buna yok fabrika çalışıyor şu kadar para alıyor diyorsun. Bunu mecnunlar bile konuşmaz’’ şeklinde konuştu.

‘’KENDİSİNE GÜVENENLERİ BİR EL ENSE İLE YERE YIĞDIĞIMI BİLİRİM’’

Öte yandan daha önce Uzaktaş’ı defalarca uyardığını ancak dinlemediğini belirten günaydın, ‘’Ben 5-6 kez Uzaktaş Beyefendiye dedim. Çünkü hatalı konuşuyor. Ne cevap alacağını bilmeden konuşuyor. Bilgisiz bir arkadaş. Bu arkadaşa güzel bir tavsiyede bulundum halen tutabilir bu tavsiyeyi. Sus da seni insan sansınlar demiştim. Susta insan sansınlar. Konulardan haberi yok. Orada burada benim dinamik olmadığımı söylüyor. Günaydın 65 yaşında diyor. Seninle hadi bir Sidre’ye çıkalım hangimiz önce çıkacak? Hasan Dağından merkeple odun kesmeye gidelim hangimiz önce kesip getirecek? Dinamik, genç, kuvvetliyim. El ense çekmesini de bilen pehlivanım. Uzunum, gövdeliyim diye kendisine güvenmesin. Kendisine güvenenleri bir el ense ile yere yığdığımı bilirim. Gelsin isterse bilek güreşine tutuşalım.  Benim beynim de genç. Orada burada mecnun cevaplar vermesin’’ diye konuştu.

 

Bu haber 1004 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...