Çılgın Dersane 3’e Isparta’dan 2 oyuncu

9 Ocak 2014 18:42

2007 yılında sinema sektöründe büyük çıkış yapan Aksoy Film yapımı Çılgın Dersane serisi 3. filmiyle izleyenlerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. 17 Ocak’ta vizyona girecek olan filmde Isparta’dan 2 oyuncu yer alıyor.

Çekimleri geçtiğimiz yaz aylarında Antalya Manavgat ve Kundu’da gerçekleşen Çılgın Dersane filmine, Isparta’dan Gazeteci Özcan Öztürk ve Cem Koçak da katıldı. Başrollerin yanı sıra filmde görev alan genç yetenekler, 17 Ocak tarihinde beyaz perdede izleyicilerini karşılayacak.

Çekim ekibinin özveri ile çalışması sonucu kış günlerinde içimizi ısıtacak bir film geliyor diyen Özcan Öztürk “Ispartalı olarak 2 kişi filmde rol aldık. Çekimleri oldukça zorladı. Fakat çok beğenilecek bir film olacağına eminiz. Sette emeği geçen ve bizlere teklif sunan kişilere teşekkür ederiz” dedi. Öztürk, 17 Ocak tarihinde tüm Ispartalıları beyaz perdeye davet etti.

Yapımcılığını Servet Aksoy’un üstlendiği Çılgın Dersane 3 filminin yönetmen koltuğunda ise Kamil Çetin oturuyor. Başrollerinde Duygu Çetinkaya, Paşhan Yılmazer, Ozan Aydemir, Okan Karacan ve Zeynep Aktuğ’un oynadıkları gençlik filminin diğer oyuncuları ise Merve Uçer, Buket Kahraman, Boğaç Aksoy, Ahmet Kayakesen, İrfan Arslanhan ve Ozan Güler.

Bu haber 1190 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...