Eğirdir’de bozuk yollar tamir ediliyor

9 Ocak 2014 18:39

Yeni mahalle ile Sekibağ Mahallesi sınırında bulunan Çıkmaz isimli sokakta su birikintilerinin ortadan kaldırılması için Belediye hummalı bir çalışma yaptı. Ayrıca yollardaki bozukluklarda yapılan tamiratla gideriliyor.

Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, yapılan çalışmaları bizzat yerinde inceledi. Mahalle halkıyla da birlikte olan Başkan Özmeral, “halkımızın sıkıntılarını çözmek, öncelikli vazifemizdir. Daha önceden yapılan yollarda oluşan su birikintilerini ortadan kaldırmak ve zamanla bozulan yolların tamiratını yapmak için çalışmalarımız devam ediyor. Muhtarlarımızı n ve halkımızın isteklerini yerine getirmeye çalışıyoruz. Yapılacak çalışmaların ardından su birikintileri bundan böyle olmayacak. Yollardaki bozukluklara yapılan tamiratlarla düzeltiliyor. Halkım yapılan çalışmalardan mutlu oluyor. Halkımızın mutluluğu bizi sevindiriyor.” dedi.

Başkan Özmeral’i yapılan çalışmaları incelerken gören vatandaşlar, “Başkanımız sağ olsun her yere yetişiyor. Yeni yollar yapımının da başında duruyor, tamir çalışmalarını da yerinde inceliyor.” dediler. Başkan Özmeral’in yanına gelerek teşekkürlerini bildiren vatandaşlar, “İlçemizin her bir sokağı çok güzelleşti. Sayenizde tozdan, çamurdan kurtulduk. Ufak tefek eksiklikler olabilir. Zamanla bu eksiklikler de giderilecektir. Yapılan Belediye hizmetlerinden çok memnunuz ve mutluyuz. Allah sizi başımızdan eksik etmesin” diyerek duygularını ifade ettiler.

Yenimahalle Muhtarı Celal Balçıklı da Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral’e samimi davranışlarından ve bizzat işin başında bulunmasından ayrıca Eğirdir’e verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

 

Bu haber 794 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...