“Sorumlu bir partili ise gelsin tartışalım”

20 Eylül 2012 18:43

CHP Milletvekili Ali Haydar Öner, CHP eski Milletvekili Mevlüt Coşkuner’in eski Vali Hayrullah Yıldız’ın aday gösterilmesi gerektiği yönündeki söylemlerine tepki göstererek; “Ben Coşkuner’in Hayrullah Yıldız ile olan ilişkisinin içeriğini biliyorum. Eğer sorumlu bir partili ise gelir partide tartışırız bu konuları” dedi.

Cumhuriyet  Halk Partisinde iki dönem Isparta Milletvekilliği yapan Mevlüt Coşkuner’in, partinin mevcut Milletvekili Haydar Öner ile ilgili sözleri halef – selef Milletvekillerinin arasını gerdi.

“NEDEN YILDIZ DEĞİL DE ÖNER ADAY GÖSTERİLDİ?”

Partinin eski Milletvekili Mevlüt  Coşkuner geçtiğimiz günlerde katıldığı bir televizyon programında milletvekili adaylığı sürecinde partisinin tutumunu eleştirmişti. Coşkuner o eleştirilerde kendisi de Vali olan Ispartalı Hayrullah Yıldız’ın ismini telaffuz ederek ‘Eğer partimizin Milletvekili adayı bir Vali gösterilecekse neden sosyal demokrat olan Ispartalı Vali Hayrullah Yıldız değil de Öner?’ ifadelerini kullanmıştı.

CHP Isparta Milletvekili Ali Haydar Öner, partisinin eski Milletvekili Coşkuner ile Milletvekili aday adayları arasında yer alan Hayrullah Yıldız arasındaki ilişkiye işaret ederek çeşitli imalarda bulundu.  Milletvekili Ali Haydar Öner, bu ifadeler üzerine yaptığı açıklamada “Ben Coşkuner’in Hayrullah Yıldız ile olan ilişkisinin mahiyetini biliyorum” dedi. Basın önünde bu konuların tartışılmasının doğru olmadığını söyleyen Öner, “Eğer sorumlu bir partili ise gelir partide tartışırız bu konuları” açıklamasında bulundu.

 

 

Bu haber 778 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...