DP Eski İl Başkanı Ali Koçal’dan Başkan Özmeral’e Destek

2 Ocak 2014 18:07

Başkan Özmeral’in çalışmalarını takdirle karşıladığını belirten Ali Koçal, “Başarılı hizmetlerinin devamı için bir dönem daha şart” dedi

Demokrat Parti (DP) Eski İl Başkanı Ali Koçal, Eğirdir Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral’i makamında ziyaret etti.

Demokrat Parti (DP) Eski İl Başkanı Ali Koçal, Başkan Osman Nuri Özmeral’i ziyaretinde, “Belediye Başkanımız Osman Nuri Özmeral’in başarılı çalışmalarını takibediyorum. Yerel seçimlerde siyasi partilerden daha çok kişiler önemlidir. 5 yıllık süreçte 2 yıl işlerin nasıl yapıldığını öğrenmekle geçer. Tam olarak çalışmaların yapıldığı 3 yıla da yapılacak hizmetler sığmaz. Dolayısıyla başarılı bir Belediye Başkanının 5 yıla daha ihtiyacı vardır. Eğirdir’de de Osman Nuri Özmeral’in 5 yıla daha ihtiyacı vardır. Güzel çalışmalar ve başarılı hizmetler veriyor. Siyasi Partiler bir yana, şahıs olarak Osman Nuri Özmeral’i tebrik ediyor, destekliyorum. Eğirdir’e hakikaten güzel hizmetler yapılması gerekir. Osman Nuri Özmeral benim dostum, arkadaşım ve akrabam. Güzel hizmetler verdiğini görüyoruz, biliyoruz. Eğirdir’in yarınlarının iyi olması bakımından, Başkanımızın çalışmalarının devam etmesini isterim. İnşaallah aday adayı olan Başkanımız, aday olur, seçimlerde sonuç da düşündüğümüz, düşündüğünüz gibi olur” dedi.

DP eski İl Başkanı Ali Koçal’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Başkan Özmeral, “Ali Bey kardeşimiz, birleştirici, bütünleştirici hissiyatlardan uzak duran birisi olarak güzel ifadeler kullandı. Ziyaretinden ve desteklerinden dolayı kendisine çok teşekkür ediyorum.” dedi.

DP eski İl Başkanı Ali Koçal’ın Başkan Özmeral’e yaptığı ziyarette Belediye Meclis üyesi Tanju Oktar ve İbrahim Çeliker de hazır bulundu. 

Bu haber 754 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...