Eğirdir’de bozulan yollar ve kaldırımlar tamir ediliyor

2 Ocak 2014 16:34

TEDAŞ’ın elektrik hatlarını yer altına geçirmesinin ardından yollarda ve kaldırımlarda meydana gelen hasarları Belediye hızlı bir şekilde tamir etmeye başladı.

Çarşı içerisinde TEDAŞ’ın elektrik hatları yer altına almasının ardından yollardaki bozukluklar tamiratla düzgünleştiriliyor.

Yapılan tamirat çalışmalarını bizzat yerinde takip eden Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, “Eğirdir’imizin görüntü kirliği yavaş yavaş ortadan kalkıyor. İlçemizde elektrik hatları yer altına alınıyor. Tabiî ki alınan hatlarla birlikte yollarımız ve kaldırımlarımız hasar görüyor, bozuluyor. Belediye olarak, bozulan yollarımız ve kaldırımlarımızı hızlı bir şekilde tamir ediyoruz. Kazılan yerlerin iyice oturmasını bekledik. Hava şartlarından dolayı biraz gecikmiş olabiliriz. Fakat halkımız ve esnafımız, elektrik hatlarının yer altına alınmasından ve geleceğe dönük olarak yapılmasından dolayı memnun. Kısa zamanda yollarımızda ve kaldırımlarımızda oluşan hasarları tamir edeceğiz” dedi.

Yapılan iş ve işlemleri sabırla bekleyip anlayış gösteren vatandaşlara teşekkür eden Başkan Özmeral, “Elektrik hatlarının yer altına alınması ve bozulan yolların tamiratı sırasında sabır gösteren saygıdeğer halkımıza ve esnaf kardeşlerimize teşekkür ediyorum” ifadesinde bulundu.

 

Bu haber 745 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...