TEKNOKENT İl Müdürlerine tanıtıldı

1 Ocak 2014 15:29

Ülke sanayisinin uluslararası piyasalarda rekabet edebilir duruma gelmesi, üründe ve üretim yöntemlerinde yenilik geliştirmek, ürün kalitesini veya standardını yükseltmek, verimliliği arttırmak, üretim maliyetlerini düşürmek, teknolojik bilgiyi ticarileştirmek, teknoloji yoğun üretim ve girişimciliği sağlamak amacıyla kurulan Göller Bölgesi Teknokenti tanıtım faaliyetlerine devam ediyor. Bu kapsamda SDÜ Rektör yardımcısı ve Göller Bölgesi Teknokneti Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Cengiz Kayacan ev sahipliğinde bir toplantı düzenlendi.

Toplantıya,  Isparta İl Emniyet Müdürü Mehmet  Or , Isparta İl Milli Eğitim Müdürü İlyas Can, Isparta İl Sağlık Müdürü Mehmet  Karakaya , Isparta İl Aile ve Sosyal Politikalar Müdürü Yakup Kütük, Isparta İl Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Cenk Şölen, Isparta İl Bilim Sanayi ve Teknoloji Müdürü Mehmet Albayrak , Orman ve Su İşleri 6. Bölge Müdürü Adnan Yılmaztürk , KOSGEB Isparta Merkez Hizmet Merkezi Müdürü Yurdun Yıldırım, Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı  Genel Sekreteri Tuncay  Engin ve Isparta Genç İş Adamları Derneği Başkanı Adem Demiralay katıldı.

Toplantıda, Göller Bölgesi Teknokenti Genel Müdürü Yrd. Doç. Dr. İrfan Ateşoğlu, Teknokent hakkında genel bilgiler veren bir sunum yaptı. Sunumun ardından katılımcıların soruları yanıtlandı.

 

Bu haber 612 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...