“Türk İslam sentezindeki şeffaf belediye idareciliğini göreceksiniz”

1 Ocak 2014 15:25

Büyük  Birlik Partisi Isparta Belediye Başkan Adayı Mustafa Koray Başyiğit, tüm Isparta halkının yeni yılını kutladı.

Başyiğit’in mesajı şöyle: “2013 bitti gidiyor,2014’te kapıda. Acısı ile tatlısı ile bir sene daha gitti tabii ki ömürden de bir sene aldı.

2014 de bizi çok sıkıntılı günler bekliyor .İktidardaki AKP zihniyeti, yolsuzluklar, işsizlik, enflasyon ve benzeri problemler bizleri oldukça yıprattı.Bitirdi.

2014’te bizi seçimler bekliyor.Geçirdiğiniz acı günleri gelecekte ki zor günleri düşünerek oyumuzu  mutlaka kullanalım.

Isparta Belediye Başkanlığında oy kullanırken; adaylarımızdan birini daha önce iki sefer denedik Ispartamıza çözüm olamadı.Diğer adayımız iyi bir devlet adamı ama yanına ulaşmamız zor.Bir başka adayımız gel dedikleri zaman il dışından gelir ama Ispartamızı ve sizleri tanımaz.

Ben ise içinizden biriyim. Ispartamı ve sizleri çok iyi tanıyorum sizler de beni tanıyorsunuz. Kapım telefonum her zaman sizlere açık.

Ispartam  iktidarda ki AKP ve muhalefette ki CHP ile MHP tarafından sahipsiz bir ilimiz. Nasip olur o yetkiyi Bana yani Büyük Birlik Partisine verirseniz Türk İslam sentezindeki şeffaf belediye idareciliğini göreceksiniz.

Belediyeyi ne akrabalarım ne de il dışından gelen müdürler idare edecek.Hep beraber elimizi taşın altına koyup Isparta’yı Isparta yapacağız.

Desteklerinizi ve projelerinizi beklerim.

2014 ün tüm olumsuzlukları geride bırakarak, başarı yıldızlarının ışıkları ile sizleri aydınlatan bir yıl olsun”.

 

Bu haber 711 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...