Antalya´ da ‘İletişim ve Yönetim Becerilerinin Geliştirilmesi’ konulu toplantı yapıldı

30 Aralık 2013 15:32

İlimizde faaliyette bulunan tarımsal amaçlı kooperatif ve birlik başkanları ile mera yönetim birliği üyeleri ile 17-19 Aralık 2013 tarihleri arasında, Antalya İlinde, Bakanlığımız Tarım Reformu Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Özgün'ün de katıldığı "İletişim ve Yönetim Becerilerinin Geliştirilmesi" konulu bir eğitim toplantısı düzenlendi.

İl Müdürü Cenk Şölen'in yaptığı açılış konuşmasından sonra, Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Özgün tarafından, Bakanlığın faaliyetleri hakkında bilgiler verildi, tarımsal amaçlı örgüt başkanlarının katılımı ile il düzeyinde yapılan bu çapta bir toplantının ilk olduğu ve bundan duyduğu memnuniyet dile getirildi ve katılımcılar tarafından sorulan sorular cevaplandırıldı.

Toplantının ilk gününde, Gıda Tarım ve Hayvancılık Isparta İl Müdürlüğü Kırsal Kalkınma ve Örgütlenme Şube Müdürü Ayhan Yaman "İlimizdeki Örgütlenme Durumu" hakkında bir sunum yaptı.

Aynı gün, SDÜ Ziraat Fakültesi, Tarım Ekonomisi Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Hasan Yılmaz tarafından "Üretici Örgütlerinin Güven, İletişim ve Motivasyon Sorunları" konulu bir konferans verildi.

İletişim Uzmanı Gülcan AY tarafından "İletişim ve Yönetim Becerilerinin Geliştirilmesi" konularında bir sunum yapıldı, sorun çözme konusunda örnek bir çalışma yapıldı.

Toplantının ikinci gününde, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Isparta İl Koordinatörlüğü personelinden Ahmet Yılık ve Mehmet Aksu tarafından, "IPARD Kapsamındaki Destekler ve Yeni Düzenlemeler" hakkında bilgi verildi.

Toplantının son oturumunda yapılan değerlendirmelerden sonra, Antalya Organize Sanayi Bölgesinde soğutma sistemleri ve teknolojileri konusunda faaliyette bulunan bir işletme ile Korkuteli İlçesinde kültür mantarı yetiştiriciliği ve kompost üretimi yapan bir işletmeye inceleme gezisi düzenlendi.

 

Bu haber 713 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...