Eğirdir MYO öğrencileri Göktaş İlkokulu’nda diş macunu ve diş fırçası dağıttı

28 Aralık 2013 10:43

Eğirdir Meslek Yüksek Okulu Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı Bölümü öğrencileri geliştirdikleri Diş Sağlığı Eğitimi projesi kapsamında Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral’in desteği ile Göktaş İlkokulu’nda öğrencilere diş macunu ve diş fırçası dağıttılar.

Eğirdir Meslek Yüksek Okulu Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı Bölümü öğrencilerinden Ayşe Koşmaz, Seher Okur, Kübra Kurt ve Uğur Boyacıoğlu geliştirdikleri proje kapsamında Göktaş İlkokulu’nda eğitim gören öğrencilere ücretsiz diş macunu ve diş fırçası dağıttılar. Öğrencilerin projesine destek veren Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral diş macunu ve diş fırçası dağıtımına bizzat katıldı.  Bilgilendirme ve dağıtım programına İlçe Toplum Sağlığı Merkezi personeli de katıldı. Göktaş Muhtarı Hüseyin Kuzu ve okul idarecileri ile öğretmenleri tarafından karşılanan Başkan Özmeral, MYO öğrencileri ile birlikte İlkokul öğrencilerine diş fırçası ve diş macunu dağıttı.

Göktaş Mahallesi Muhtarı Hüseyin Kuzu, Meslek Yüksek Okulu öğrencilerinin hazırladıkları projeyi Göktaş İlkokulu’nda uygulamalarından dolayı öğrencilere, projeye destek vermesinden dolayı da Başkan Özmeral’e teşekkürlerini bildirdi.

Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı Bölümü öğrencilerinden Ayşe Koşmaz, Seher Okur, Kübra Kurt ve Uğur Boyacıoğlu, Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral’e hazırladıkları projeye verdiği desteklerden dolayı teşekkür ettiler.

Eğirdir Meslek Yüksek Okulu öğrencileri tarafından hazırlanan ve geliştirilen projelerinin faydalı olduğunu belirten Başkan Özmeral, Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı Bölümü öğrencilerine okul tercihi ve emeklerinden dolayı teşekkür etti.

Diş fırçası ve diş macunu dağıtımının ardından MYO öğrencileri tarafından İlkokul Öğrencilerine diş sağlığı eğitimi verildi. Program sonrasında toplu olarak fotoğraf çekilindi.

Başkan Özmeral, Göktaş İlkokulu bahçesinde kaide üzerinde Atatürk büstü eksikliğini gördü ve bu eksikliği Belediye olarak gidereceklerini söyledi.

 

Bu haber 1856 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...