Genel merkez olaya el atmaya hazırlanıyor

26 Aralık 2013 16:17

CHP’nin geçtiğimiz hafta sonu İl Genel Meclisi ve Belediye Meclisi adaylarını belirlemek için yaptığı ön seçim, Merkez İlçe Yönetimi ile İl Yönetiminin arasını açtı. Merkez İlçe Başkanı Senai Demirkol’un görevden alınmasıyla devam eden sürece Milletvekili Ali Haydar Öner ile Parti Örgütü ve Örgüt Yönetimlerinden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin’in el atacağı ileri sürüldü.

Cumhuriyet Halk Partisi  geçtiğimiz hafta sonu Belediye Meclisi ve İl Genel Meclisi adaylarını belirlemek için ön seçime gitmişti. İddiaya göre ön seçimde İl Yönetimi’nin istediği liste çıkmadı.

“ŞENOL ANAHTAR LİSTE DAĞITTI” İDDİASI!

Hatta İl Başkanı Vedat Şenol’un oy kullanacak üyelere anahtar liste dağıttığı da iddia edildi. Bu gelişmelerin ışığında Merkez İlçe Yöneticilerinin bir bölümünün istifa etmesi de ipleri iyice gerdi. Son olarak Merkez İlçe Başkanı Senayi Demirkol’un görevden alındığı öğrenildi.

BUGÜN BASIN TOPLANTISI DÜZENLİYOR

Öte yandan İl Başkanı Vedat Şenol, konuyla ilgili bugün basın toplantısı düzenleyeceklerini bildirdi. Görevden almanın bir sonuç olduğunu ifade eden Şenol, “Bu durumun sebeplerini basın toplantısında anlatacağım. Merkez İlçe Başkanımıza üyelerin güvensizliği gibi bir durum söz konusu. İddia edildiği gibi ön seçim sonuçlarıyla ilgili bir durum söz konusu değil. Biz seçim sonuçlarına saygılıyız” dedi.

“NASIL GÖREVDEN ALINIR?”

Diğer taraftan Adnan Keskin’in durumu öğrendiği ve “Nasıl görevden alınır?” şeklinde tepki gösterdiği ileri sürülüyor. Aynı şekilde Milletvekili Öner’in de görevden almaya son derece karşı olduğu ve yaşananlara el atmaya hazırlandıkları iddia ediliyor.

 

Bu haber 752 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...