“Esnaf dükkânında ya facebook’a takılıyor ya da bulmaca çözüyor!”

26 Aralık 2013 16:16

Saadet Partisi Belediye Başkan adayı Süleyman Çakan, gerçekleştirdikleri tüm esnaf ziyaretlerinde şikâyetle karşılaştıklarını bildirdi. Bu anlamda Belediye Başkanı Günaydın’a göndermede bulunan Çakan, “Biz halkımıza zulüm etmedik’ diyorlar. Zulmetmek zabıtayı gönderip eziyet etmek değildir. Zulmetmek; Şehrimizin 5-10 yılını heder etmektir” dedi.

Saadet Partisi İl Başkanı Cevat Gençay ile Belediye Başkan adayı Süleyman Çakan düzenledikleri ortak basın toplantısıyla Isparta’nın son durumunu değerlendirdiler. 6 aydır çalıştıklarını ve neticelerini de anketlerle aldıklarını ifade eden İl Başkanı Gençay, “Isparta kararını veriyor” dedi.

“HALKIMIZ YILLARCA TEK AKILLA YÖNETİLMİŞ”

Her gittikleri ortamda halkı dinlediklerini ve Isparta’nın yıllardır tek akılla yönetildiğini söylediklerini belirten Gençay, “Biz bu tek akılla yönetilme işini 30 Mart’ta değiştireceğiz. Bu yönetimle Isparta kalkınacak ve önü açılacak” diye konuştu.

“KİMİ ZİYARET ETTİYSEK O BÖLGEDE BİRİNCİ GELİYORUZ”

Öte yandan kimi ziyaret ettilerse o bölgede yapılan çalışmalarda birinci geldiklerini ifade eden Gençay, “Çünkü bizim halkımıza anlattığımız şeyler çok farklı. Bu seçimde Isparta’da AKP, MHP, SP ve CHP’nin Genel Başkanını seçmeyeceğiz. Isparta’yı yönetebilecek bir arkadaşımızı seçeceğiz. Ispartalı artık geçmiş yıllardaki gibi partilere değil, ilimizi yönetebilecek ve geliştirebilecek bir arkadaş arıyor. Onu da Saadet Partisi’nde buldular” şeklinde konuştu.

“BELEDİYE BAŞKANINI SEÇMEMİZDEKİ AMAÇ

HAYATI KOLAYLAŞTIRMAK ADINA OLMALI”

Diğer taraftan bugüne kadar belediyecilik hizmetlerinin hep sınırlı anlatıldığına dikkat çeken Belediye Başkan Adayı Çakan ise “Çöplerin düzenli toplanması, asfaltın yenilenmesi ve imarla ilgili bir takım işlerinin çözülmesi zaten yapılması gereken şeyler. Halka hep böyle anlatmışlar. Biz sahaya indikten sonra belediyeciliğin aslında günlük hayatımızla çok alakalı olduğunu, bahsedilen işlerin çok sıradan olduğunu gösterdik. Belediye başkanını hayatımızı kolaylaştırmak adına seçmeliyiz” dedi.

“ESNAF DÜKKÂNINDA BULMACA ÇÖZÜYORSA

BUNUN SORUMLUSU BELEDİYE BAŞKANIDIR”

Gerçekleştirdikleri ziyaretlerde birçok insanı ya bilgisayar başında Facebook’ta vakit geçirirken ya da bulmaca çözerken gördüklerini de dile getiren Çakan, “Isparta’da ticari hayat ITKM’nin olduğu yerde canlanıyordu. İnsanlar burada bir kültürü yaşıyordu. Siz bunların 20 yıl boyunca sürünmesini ve bu kültürün dağılmasına seyirci kalmışsanız sonra da ortaya çıkıp ‘biz halkımıza zulüm etmedik’ derseniz; zulüm etmek zabıtayı gönderip eziyet etmek değildir. Zulüm etmek şuanda şehrimizin içinde bulunduğu geçim kaynağının sadece öğrenciye kaldığı bir ticari ve sosyal hayat ortaya sunmuşsak o zaman biz üzerimize düşeni yapmamışsızdır. Bu da şehrimizin geri kalmasına mani olan 5-10 yılını heder etmişsek, başka eziyet etmeye gerek yok ki” şeklinde konuştu.

 

Bu haber 752 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...