AKP’den MHP’ye taziye ziyareti

26 Aralık 2013 16:09

AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç ile Belediye Başkan Adayı Nuri Uzaktaş, eski Milletvekili Osman Gazi Aksoy’un vefatının ardından MHP’ye taziye ziyareti gerçekleştirdi.

Eski MHP Milletvekili Osman Gazi Aksoy’un vefatının ardından partiye taziye ziyaretleri devam ediyor. Son olarak AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç ile Belediye Başkanı Adayı Nuri Uzaktaş taziyede bulundu. Bütçe görüşmeleri nedeniyle cenazeye iştirak edemediklerini belirten Milletvekili Bilgiç, “Allah rahmet eylesin, mekânı cennet olsun. Hem size hem tüm Ispartalı ve MHP’li arkadaşlarımıza başsağlığı diliyoruz. Çok vakitsiz bir vefat. Bu memlekete yapacağı çok daha hizmetin olduğunu düşünüyorduk. Bugün Isparta ziyaretimiz 3 talihsiz olayı bir araya getirdi. Üzüntülü bir Isparta ziyareti yapmış olduk” dedi.

SADIK YAKUT DA GELMEK İSTEDİ

Öte yandan Aksoy’un vefat haberini aldıktan sonra Meclis Başkan Vekili Sadık Yakut Beyin kendini aradığını ve gidelim dediğini belirten Bilgiç, “İkimiz beraber gelecektik. Ancak son dakika da meclise başkanlığı Sadık Bey yapmak zorunda kaldı. Benim de komisyondan ayrılma şansım olmadı. Sayın Başbakanımızın, Sadık Yakut Beyin ve tüm AKP camiasının da taziye dileklerini iletiyorum” diye konuştu.

“DEĞİŞİK BİR İNSANDI HERKESE YARDIM ETMEK İSTERDİ”

Diğer taraftan acıların paylaştıkları için Bilgiç ve Uzaktaş’a teşekkür eden MHP İl Başkanı İsa Yalçın da “Bütçe görüşmeleri olmasa zaten orada olacağınıza inanıyorum. Camia olarak çok üzüldük. Değişik bir insandı. Hekimlerin çok farklı yardımları oluyor. Bunu babanız Sadettin amcadan da biliriz. Hastaneye giderken de Plastik Cerrahi Uzmanı Asım Aydın’ı aramış. Birisinin çene kırığı varmış, ona yardımcı olabilmek için gidiyormuş. Bu anlamda çok farklı bir insandı. Arkasından dua edeceğiz. Onun sevdiklerine yardımcı olacağız” şeklinde konuştu.

 

Bu haber 615 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...